Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Речено – сторено. С голяма радост ви каним да се включите в горско училище - палатков лагер с нас Мъхесто брадатите , в края на жаркия юли, из дебрите на Средна гора.
24-28.7.2023
Кондабайда, с. Белица, махала “Барата”

За втора поредна година се впускаме в сладкото преживяване - горско училище палатков лагер и предвкусваме вълнение и радост. Този път сме на палатки в селска махала, 1000 м надморска височина с изглед към Рила, рекичка, дъхави поляни, букови и дъбови гори . На гости сме на Кондабайда, тъй че към горското изживяване добавяме и фермерски привкус - ще се запознаем и ще се грижим за животинките във фермата, ще вкусим от селския живот в планинска махала, ще се забавляваме край истинска мелница при реката, ще си печем хляб, ще берем и опознаваме билките, ще шетаме на кратки и по - дълги преходи, ще майсторим вдъхновено с глина и прежда, ще строим горски убежища, ще съзерцаваме изследваме и играем на воля под лятното небе, а вечер ще си разказваме приказки и легенди край огъня, неподправени, наши си. Акцента тази година са именно историите, които създаваме заедно , отпечатъците от впечатленията, които преживяваме заедно и споделяне на житейския опит на участниците. Големи почитатели сме на легендите, които ще заемат своето специално място край огнището.

Подходящо за горски човечета на възраст 8-12 години.

Кои сме ние ?

Стела обича да пътешества, да върви дълго с раница на гръб, да учи за билките и растенията, но най-вече обича и умее да вдъхновява деца! Затова от учен-геолог и „директор на водопад“ по образование, през планински водач и екскурзовод за чужденци, Стела акустира при нас като инструктор по учене чрез преживяване. Силата й е в разказването на истории и легенди и измислянето на приключения, от които децата да се завръщат обогатени и озарени.

Явор /Явката/ е етнолог и планински водач с над 15 годишен опит във воденето, организирането и провеждането на детски курсове и обучения , през преживяване в природата. Всички обичаме с Явката, защото ни въвлича във вълнуващи преживявания - от оцеляване, през щури игри, та чак до сглобяване на ориказни сюжети.
Тея е биолог, специалист по прилепите, сертифициран горски учител по системата във Великобритания, майндфулнес ментор и страхотен приятел. Има опит при провеждането на горски училищя в България, съвместно с Игромение и Мъхеста брада, както в UK , където организира горско училище Кукуряк. На този адрес пък можете да откриете нейните творения от последното пътешествие в света на осъзнатото съзерцание (свoбоден превод на майдфулнес). https://mindroots.uk/. Специално лети от Лондон, за да се приземи при нас за лагера!

Инка работи с деца от шест години в различни пътешественически и уседнали формати - неформално алтернативно образование , еднодневни приключения , горски училища. Специализирала се е в откривателското учене и ученето, през преживяване. Безкраен почитател на игрите , особено, когато са сред природата. Естествоизпитател , слушател и разказвач на истории. Обича да пее и да слуша птичи и хорски песни по свечеряване.
Общо взето Маншнон, Полуобувка, Мъхеста брада и компания.

Материален обмен: 485 лв , 10 процента отстъпка брат/сестра / братовчед:) .

Ако се почуствате призовани, моля изпратете ни сова по мейл-а или звъннете:).

Организатор: Горско училище Мъхеста брада
e-mail : divroshkov@gmail.com
Телефони за контакт:
Инка 0896 877 746
Явор 0894 656 156

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

Организатор: Горско училище Мъхеста брада
e-mail : divroshkov@gmail.com
Телефони за контакт:
Инка 0896 877 746
Явор 0894 656 156

Къде се намира:

Махала Барата, с. Белица, Вакарел

Контакти:

088 906 6369
https://kondabaida.eu/

фейсбук страница

*Необходимо е предварително записване:

Организатор: Горско училище Мъхеста брада
e-mail : divroshkov@gmail.com
Телефони за контакт:
Инка 0896 877 746
Явор 0894 656 156

Последна редакция: 10.04.2023 г.

юни - септ

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и пр ...

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи на съответната седмична тематика. Всеки участник може да се запише за период от ЕДНА, ДВЕ, ТРИ или ЧЕТ ...

MindHub

юни - септ

6-11г.

-

MindHub

юни - септ 6-11г. -

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи на съответната седмична тематика. Всеки участник може да се запише за период от ЕДНА, ДВЕ, ТРИ или ...

Спонсорирано
реклама
реклама