Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Има едно нещо, с което всеки българин може да се гордее открито, безспорно и безотказно – приносът ни към световната писменост!
24 май е истински български празник – ден, в който честваме себе си, подаръка ни към света и това, че сме способни, талантливи, смели и решителни.

Този24май, за втора поредна година ще се опитаме да превърнем играта „Приключение с букви“ от abv.slatina.bg в най-доброто празненство по повод 24 май в София.

Миналата година в състезанието ни се включиха повече от 300 деца не само от нашия район, но и от цяла София. Беше емоционално, шумно и ужасно забавно – както се полага на най-обичания ни празник.

Затова и този път парк „Гео Милев“, водещият ни Камен Алипиев - Кедъра, кметът Георги Илиев и партньорите ни от MindHub - Слатина, AMAKids – Слатина, Logiscool – Гео Милев ще очакват малките софиянци, влюбени в книгите, от 11:00 часа, на 24-ти май (сряда), за да открият скритите от нас красиви букви, създадени от твореца Stefan Chinoff.

Малчуганите са добре дошли още в 10:30, за да се регистрират за двата ни старта.

Официалното ни начало е от 11:00, а първият старт за търсене на буквите сме го планирали за 11:30. Втори рунд започва в 12:30.

След това раздаваме наградите!!!

Това е празникът! Отпразнувайте го с нас!

Едно събитие на СО-Район Слатина, част от Календара на културните събития на Столична община.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Слатина

Как да стигна:

Автобус 72

С кола:

Може да паркирате на паркингите около зала Фестивална и в уличките около парка.

Последна редакция: 31.05.2023 г.

юни - септ

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и пр ...

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи на съответната седмична тематика. Всеки участник може да се запише за период от ЕДНА, ДВЕ, ТРИ или ЧЕТ ...

MindHub

юни - септ

6-11г.

-

MindHub

юни - септ 6-11г. -

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи на съответната седмична тематика. Всеки участник може да се запише за период от ЕДНА, ДВЕ, ТРИ или ...

Спонсорирано
реклама
реклама