Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София Тех Парк

2. 07 всички -
София Тех Парк 2. 07
всички    
Сподели:

Нова дата 2.07.23 (промяна, поради големите дъждове на 17.06)

Заповядайте на "Ваканциада: 7 години Сдружение „Безопасни детски площадки“. На 2 юли, 10-16 часа, в парка на София Тех Парк организираме голям празник за деца и родители, с който да отбележим своя рожден ден и още по-важно: началото но ваканцията! Това ще бъде първото в София спортно събитие без отпадъци, което е подкрепено от БГ Бъди Активен и се организира в партньорство със София Тех Парк.

20+ организации и клубове очакват децата на Ваканциада на 2 юли в София Тех Парк

Сдружение „Безопасни детски площадки“ отбелязва 7-мия си рожден ден с празник за децата и семействата на открито в парка на София Тех Парк. Ваканциада на 2 юли, събота, 10-16 часа. С този голям празник за малки и големи ще отбележим своя рожден ден и още по-важно: началото на ваканцията! Това ще бъде първото в София събитие без отпадъци, което е подкрепено от БГ Бъди Активен, в партньорство със София Тех Парк.

Спорт за всички и на открито! Ръгби, скаутско приключение, бразилско джу-джицу и бокс, лека атлетика и фитнес за деца, ходене по въже, катерене, стрелба с лък са част от спортните ни предложения за децата.

Ще има и готварска и арт работилници, Книговище отново ще ни покажат колко е забавно да четем заедно, ще разберем как да учим история лесно и бързо с игра и с викторини, ще има и роботи. Ще си поговорим как да бъдем в безопасност онлайн. Ще ви покажем и първите в България тетрадки за многократна употреба, които се рециклират.
Елате и вижте наживо как се прави радио предаване с нашите партньори от Радио София.

За да не сме гладни, ще се погрижим да имаме полезни лакомства и безвредни близалки, вкусотии с киви, ще научим от първа ръка защо е важно да приемаме рибено масло, как колагенът поддържа спортуващите силни. Район „Младост“ ще представи интересни предложения за децата от района през ваканцията.

В парка ще бъде поставен Шишеяд – голяма метална конструкция с формата на бутилката, в която ще събираме пластмасови шишета до 3 л, задължително компресирани (смачкани), което след това ще се рециклират. С поставения Шишеяд, се присъединяваме към кампанията на сдружение „BG Бъди активен“ - “Искам да съм полезен… Рециклирай ме!“, която се осъществява с финансовата подкрепа на Фондация „Кока Кола". Идеята е част от програмата на сдружението „Място България“.

И тъй като сме рожденици, ще има и подаръци…за вас! Ние ви каним да подкрепите три каузи, свързани с децата, като подарък към нас:) - за лечението на Радост, за повече съоръжения за игра за деца с увреждания и в полза на организация, която предоставя защита на жертви на домашно насилие. Ще можете да закупите за добрата кауза ръчно изработени играчки и предмети, както и куп полезни неща за дома и децата.

Фондация "Можем заедно"
Фондация "П.УЛ.С" - Помощ сега за пострадали от домашно насилие (platformata.bg)
Да се обединим за Радост - Да се обединим за Радост (pavelandreev.bg)

В онлайн събитието ще има форма за записване в различните формати на място. Тъй като няма да се справим сами, търсим и доброволци. Ще се радваме да се включите.

Благодарим за подкрепата на нашите партньори и съучастници: София Тех Парк, БГ Бъди Активен и Място България, Радио София, Code Health TV, Книговище, Организация на българските скаути, 2Sport4Life, Ancestral Superfoods, Dental Lolliipop, Барабар, RealFood, Център за безопасен интернет, Малкият готвач, Боен Клуб Левски София, ClimbAcademy, Offline kids, Гамифино, Тupperware, Active kids, Район „Младост“, Катерица, History Teacher, Ескрео, Неделно училище към храм „Рождество Христово“, Асоциация за развитие на българския спорт и приятели, Logiscool Младост, Техарт, Ръгби клуб „Дивите котки“, Хелен Дорон Слатина.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе №111Б

Как да стигна:

Автобус - 84, 306, Тролей - 5, 8

Контакти:

http://sofiatech.bg/

 

Последна редакция: 12.07.2023 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама