Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Академия за родители

юли родители безплатно*
Академия за родители юли
родители     безплатно*
Сподели:

Как да остана спокоен и уверен родител, дори в трудните моментиПрез юли месец ще говорим за устойчивостта на родителя. За умението да управляваме своята нагласа и действия, да останем стабилни и свързани със себе си, и с детето, когато неговото или нейното поведение, а и житейската ситуация се опитват да направят онези наши по-малко функционални поведения водещи.

Ако ти се е случвало да позволяваш прекалено много или да налагаш прекалено строги ограничения (кога става прекалено, всъщност?), да викаш на детето, или да обвиняваш, ела да потърсим заедно отговори на въпросите:

    • Как тези „моменти“ се отразяват на формирането на детската психика в различните етапи на развитие, в зависимост от водещите за периода нужди?
    • Какво общо имат тези „моменти“ с нуждите на детето да принадлежи, да бъде утвърдено, да общува, учи и играе, да развива своята самостоятелност?
    • Кои са някои от начините да съхраняваме и развиваме своята устойчивост, като родители? Ще обсъдим конкретни начини за запазване на спокойствие и увереност, в зависимост от нашите силни страни и слабостите, които проявяваме, като родител.

Ще се вгледаме, както в конкретни ситуации, така и в дългосрочното изграждане на родителска стабилност и увереност, на необходимата атмосфера за благополучие и израстване на детето.

За повече информация и безплатна регистрация : https://parentacademy.bg/events/mini-parents-july/

-----------------------

Как да се подготвим за раждането и промяната в семейните отношения след товаЧувството на тревога и страх по време на бременността е често срещано. Това е абсолютно нормално, особено ако жената е бременна за пръв път. Макар и напълно естествен, раждането е сложен и отговорен процес. За да е възможно най-приятен и безопасен за мама и бебе, жената трябва да знае как правилно да се подготви за него. С бъдещите родители през юли ще си говорим за психологически дискомфорт свързан с бременността и някои от най-важните му прояви, физическата подготовка за самото раждане включва няколко основни неща. Ще получиш конкретни стъпки за подготовка за раждането и ще можеш да зададеш своите въпроси.

Освен това ще си говорим и за това как се променят отношенията в семейството след появата на детето. Ще се запознаеш съвсем накратко с жизнения цикъл на семейството, ще разгледаме положителните промени след раждането на децата и мястото на детето в семейната система.

За повече информация и безплатна регистрация : https://parentacademy.bg/events/mini-pregnant-july

*Необходимо е предварително записване:


За повече информация и безплатна регистрация :

https://parentacademy.bg/events/mini-parents-july/

https://parentacademy.bg/events/mini-pregnant-july

 

Къде се намира:

Академия за родители

*Необходимо е предварително записване:


За повече информация и безплатна регистрация :

https://parentacademy.bg/events/mini-parents-july/

https://parentacademy.bg/events/mini-pregnant-july

 

Последна редакция: 04.07.2023 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама