Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Sofia Summer Fest

22. 07 3+ г 1500 лв
Sofia Summer Fest 22. 07
3+ г     1500 лв
Сподели:

Вълнуващо обявяваме, че ние от Parka Fest и екипът на 0511.bg организираме специална Graffiti & DJ работилница за деца - 22.07 от 10.30ч.

Това е възможност, с която вашето дете ще се запознае със света на графитите по интересен и вдъхновяващ начин. Екипът на 0511.bg ще проведе работилница, където децата ще се научат как да рисуват графити и ще имат възможност да изпробват различни техники за рисуване, като ще имат взъможност да изразят себе си и развихрят своето въображение.

Но това не е всичко! На работилницата всяко едно дете ще се докосне до изкуството на DJ-инга. Ще им предоставим възможността да се запознаят с грамофоните и да научат основните техники на диджеинга.

Специално обучени инструктори ще насочат децата, ще им предоставят ценни съвети и техники за рисуване на графити и смесването на музика. Те ще се насладят на креативния процес и ще се потопят в света на хип-хоп културата.

Нека децата изразят своята фантазия и творчество през красивите цветове и ритми. Това е възможност за тях да намерят вдъхновение в уникалната Хип-Хоп култура.

Билети за работилница: https://bit.ly/438lCxz

текст: Организаторите

Къде:

Sofia Summer Fest

Къде се намира:

Южен парк II, зад музея „Земята и хората“

Как да стигна:

Метро – метростанция „Европейски съюз“,
Тролей 7, Автобус 102,94

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

https://www.facebook.com/sofiasummerfest/

http://sofiasummerfest.bg/

Последна редакция: 03.08.2023 г.

реклама
реклама