Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

No name space

7 и 8. 10 родители 1500 лв
No name space 7 и 8. 10
родители     1500 лв
Сподели:

Агенция за детегледачки ABC Communication и No name space ви канят на първото издание на Денят за размяна на детски вещи. Като родители на малки и вече пораснали деца е много вероятно периодично да си задавате големия въпрос: КАКВО ДА ГИ ПРАВЯ СЕГА ТЕЗИ УМАЛЕЛИ ДРЕХИ, ОБУВКИ, НЕПИПАНИ С МЕСЕЦИ ИГРАЧКИ И КНИЖКИ, ВЕЧЕ НАДРАСТНАТИ ОТ ДЕТЕТО? Ние ви даваме отговор! Елате на 7 или 8 октомври в уютното пространство за срещи и събития No Name Space и донесете всички излишни играчки, книжки, дрешки и обувки на децата ви, с размер и възраст 0-16 г. Оставете ги при нас и на място си изберете нещо полезно за вас, донесено от другите родители.

Ползите са пет:
 - Ненужното за Вас ще свърши работа на друг;
 - Ще разчистите място в дома си;
 - Ще се сдобиете с необходими за вас неща срещу нищожна сума;
 - Рециклираме! Излишно е да разясняваме, всички знаем какви са микро ползите за бюджета ни, макро ползите за климата на планетата, и допринасянето към борбата със социалните неправди.
 - Участвате в благотворителна кауза: всичко, останало след края на събитието, ще дарим на: домове за деца, лишени от родителска грижа, центрове за работа с деца със специални потребности, детски болнични отделения, социално слаби семейства. От цялата страна.

 Моля, имайте предвид, че количествата, които можете да донесете, са ограничени: до 30 бр. дрехи, до 10 чифта обувки и до 10 бр книжки и 10 бр играчки, но за сметка на това няма ограничение за нещата, които можете да вземете. Донесените вещи трябва да бъдат запазени в добър външен вид, без повреди, дрехите и обувките - изпрани и изчистени. Очакваме ви!

 Кога: 7 и 8 октомври 2023 г. (Събота и неделя), от 11.00 до 17.00 ч.
 Къде: пространство за събития и срещи No Name Space на ул. Йоан Екзарх 14 (в Лозенец, на минута от метростанция „Европейски съюз”, зад х-л „Хемус“)
 Вход: 15.00 лв. (Включва кафе или чай)

текст: Организаторите

Къде:

No name space

Къде се намира:

ул. "Йоан Екзарх" 14

Как да стигна:

Метро – Метростанция Европейски съюз,
Автобус 102, 94, X9
Тролей7

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

https://www.facebook.com/soleilfabrics

Последна редакция: 19.10.2023 г.

реклама
реклама