Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

ROBOTIKA.bg

пон
-
нед
5-15г. -
Оцени:
Сподели:

Robotika.bg организира летни курсове по роботика и програмиране за различни възрастови групи:

5-6 години - МАЛКИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ - ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЕКЛЕКТРИЧЕСТВО

По време на курса децата учат, докато играят и експериментират с електропроводим пластилин и различни ел. елементи. Изследват как протича електричеството и създават различни ел. вериги. Също така насърчаваме учениците да развиват социални умения и да работят в екип.

Не е необходима предварителна подготовка, всичко нужно се научава на място, а след това се упражнява чрез игра.

Повече подробности за курса МАЛКИ ИЗОБРЕТАТЕЛИ

7-12 години - РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ

В „Първо ниво“ по роботика децата навлизат по иновативен и достъпен начин в света на програмирането. Виждат практическото приложение на математиката и други науки. Изследват как работи заобикалящия ни свят и опознават света на новите технологии. Развиват своето мислене, експериментират, учат се да решават проблеми и да работят в екип.

Нивото разделено на две възрастови групи и е съобразено с интересите на учениците. Не е необходима предварителна подготовка, децата научават всичко нужно на място в „РОБОТИКА“, а след това го упражняват с LEGO роботите по забавен начин.

Повече подробности за курса РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ

13-15 години - РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ С Micro:bit

С BBC Micro:bit учениците навлизат по иновативен и достъпен начин в света на програмирането и хардуера. Виждат практическото приложение на математиката, електротехниката и други науки. Изследват как работи заобикалящия ни свят и опознават света на новите технологии. Развиват своето мислене, експериментират, учат се да решават проблеми и да работят в екип.

Нивото е съобразено с интересите на ученици на възраст между 13 и 15 години. Не е необходима предварителна подготовка, децата научават всичко нужно на място в „РОБОТИКА“, а след това го упражняват с платките Micro:bit по забавен начин.

Повече подробности за курса РОБОТИКА И ПРОГРАМИРАНЕ С Micro:bit.

 

Къде се намира:

Мусагеница, ул. "полк. Георги Янков", бл. 97, ет. партер

Виж на картата

Как да стигна:

Метро – станция Г.М.Димитров, Трамвай, Автобус - 280, 294,88, Тролей

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0879 20 52 53 / 0885 50 98 50
http://robotika.bg/
https://www.facebook.com/robotikabg/

 

Последна редакция: 11.06.2018 г.

пон - пет

Следобедна английска занималня с n ...

Jolly English Afternoons е бутикова полудневна английска занималня за деца на 4-7 г. Нашата програма балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство и игри, няколко ...

Jolly Kids

пон - пет 4-7г. -
реклама
реклама