Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Сити Мюзик Скуул е музикална школа в центъра на София, която предлага уроци по китара, пиано, солфеж, и други. Съвременна и 100% изпитана методика на обучение в творческа атмосфера с най-добрия екип от преподаватели и музикални педагози.

В школата се обучават ученици както за забавление, така и за подготовка за прием във висши музикални учебни заведения в страната и чужбина.

При нас се обучават деца, младежи и възрастни, които за кратко време постигат видими резултати. Учениците от школата участват и се изявяват в най-различни концерти, майсторски класове, летни академии, конкурси.

Методика на обучението

Важна част в процеса на обучението е индивидуалният подход към всеки ученик. От изключително важно значение за нас е учителят освен добър педагог да бъде и перфектен музикант за да изгради инструментални навици в ученика придобити от личен опит.

Педагогическата дейност на преподавателя трябва да се основава не само на теория, но и на практика със солови изяви и активна концертна дейност, с каквато са се доказали и нашите преподаватели.

Школата организира множество концерти и продукции всяка година, на които малки и големи ученици показват своя талант и напредък.

Всеки един от нашите учители е висококвалифициран в своята област, има професионална подготовка, както и завършени музикално училище и музикална академия. Преподавателите от Софийската музикална школа са носители на много призови места, награди и дипломи от музикални конкурси и музикални фестивали в страната и чужбина.

Нашите учители с ентусиазъм и мотивация обучават малки и големи ученици, които искат да напреднат бързо и да  се потопят в света на това велико изкуство – музиката.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. „Граф Игнатиев“ 26

Виж на картата

Как да стигна:

До пл. "Славейков"
Тролей 9

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

0876 55 99 65
citymusic.school.bg@gmail.com

https://www.facebook.com/citymusicschoolsofia/
https://citymusic-school.com/

Последна редакция: 30.07.2018 г.

реклама
реклама