Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

НДК - площад А6

21 - 23. 06 всички безплатно
НДК - площад А6 21 - 23. 06
всички     безплатно
Сподели:

По традиция лятното издане на SoFest ще предложи богата детска програма, забавни и образователни ателиета, много изкуства и няколко големи, вечерни концерта.
SoFest Line Dance ще се проведе на открита лятна сцена на вход А6, зад НДК от 21-ви до 23-ти юни и ще е изцяло с вход свободен.
Това ще е първия в България и източна Европа фестивал за линейни танци. Line Dance е точно това, което подсказва името му - хора, танцуващи в линии на музика. Line Dance са хореографии с повтаряща се поредица от стъпки, които се изпълняват в унисон от голяма група хора в линии или редици. Тъй като движенията са лесни и не изискват партньор е идеален за хора, които обикновено не танцуват.


Ето и какво ще ни предложи лятното издание на SoFest 2024:


Дневна програма SoFest Line Dance:
21-23.06.24 г.,


10:00 - 14:00 ч.
Тридневна танцова и музикална програма за деца с много забавни и образователни ателиета с участие на:
"Джуниър Бенд", "Палави ноти", "Звездолет", "Nex", възпитаници на ЧУ "Св. Климент Охридски", ПГАВТ "Попов", ПГ по облекло, школа "Финес", "Рисувам, създавам, Творя", "Ели Ленд", "Роботика", "Калиграфия", работилница за създаване на музика и ритъм.
16:00 - 19:30 ч.
На първия SoFest Line Dance ще се представят танци специално направени за фестивала. Комбинациите от стъпки ще бъдат представени от многобройни танцови формации и топ школи в страната с техните хореографи, някои от които популярни лица в различни танцови стилове. Пригответе се за много кънтри, народни, етно, латино, модерни ритми и още и още.
За доброто настроение на столичани и гостите на града ще се погрижи Светлин Петров, известен като DJ Franzy.
Изложители от страната и Балканите ще изкушат посетителите с всевъзможни лакомства и напитки за всички възрасти през трите дни на SoFest Line Dance.
Бъдете подготвени за много изненади, награди и happy hour.
Нека заедно превърнем тераса А6 зад НДК в един огромен дансинг!
Фестивалът ще предложи три големи концерта и в трите вечери.


Вечерна програма SoFest Line Dance:
21.06.24 г.
20:00 – 22:00 ч.
Концерт на Jerеmy?
JEREMY? е бандата, която олицетворява един различен прочит на инди-рок сцената, не само в България, а и изобщо. Съвременният подход на музикантите, Ерсин Мустафов – вокал и китара, Ташо Колев – китари, Росен Ватев – барабани и Красимир Тодоров – клавири, към създаването на музика и безграничните и оригинални мелодии им носи куп награди, участия и безброй фенове повече от десет години.
JEREMY? е група, която винаги намира начин да бъде изненадваща и успява да ни върне към духа на 90-те. Ще го направи и на сцената на SoFest, отново по свой собствен начин, търсейки различни пътища и посоки в музиката, непознати досега.


22.06.24 г.
20:00 – 22:00 ч.
Концерт на Владо Михайлов и група P.I.F.
Владо Михайлов е актьор, певец и автор на песни. Участвал е в повече от 70 чуждестранни и български кино продукции, мюзикъли, театрални постановки и телевизионни формати. Но той твърди, че детската му мечта е била да пее.
Последните години обичаният артист се налага и на музикалната сцена като получава множество награди и участва в различни проекти. На 22-ри юни Влади Михайлов и P.I.F. в състав Иван Велков – китара, Христо Михалков – бас и Мартин Профиров – барабани, с Ерсин Мустафов – вокал, с концерт в рамките на SoFest Line Dance ще изпълнят както вече утвърдени любими парчета, така и някои нови песни, които отдавна не са били свирени или въобще не са били част от репертоара на групата. Репертоарът и присъствието на пленяващите изпълнители гарантират вълнуваща, емоционална музика със силен и възпламеняващ заряд.

23.06.24 г.
19:30 – 22:00 ч.
Концерт на "Гласът на България"
Финалисти от различни сезони на "Гласът на България" като Мишер, Вик, Никеца, Десислава Латинова и откритията на последния сезон Георги Георгиев - Greysun и Калоян Паунов ще са заедно с любимия ментор – маестро Иван Лечев на фестивалната сцена. Меломаните ще се насладят на най-новите им парчета и музикални интерпретации.
И не забравяйте - SoFest Line Dance е с ВХОД СВОБОДЕН!

текст: Организаторите

Къде се намира:

пл."България" 1, южния площад на НДК

Как да стигна:

Метро - Метростанция НДК,
Автобус 72,604, 94
Трамвай 1,7,6,27,
Тролей 7

С кола:

Синя зона за паркиране

Последна редакция: 03.07.2024 г.

окт

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умея ...

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умеят да се изразяват по най- добрия начин във всяка житейска ситуация, да бъдат уверени в способностите си, да могат да заявяват себе си и ...

KoalaKids Academy

окт

5+, 9+

-

KoalaKids Academyокт
5+, 9+-

KoalaKids Academy

окт 5+, 9+ -
KoalaKids Academyокт
5+, 9+-

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умеят да се изразяват по най- добрия начин във всяка житейска ситуация, да бъдат уверени в способностите си, да могат да заявяват себе с ...

Спонсорирано
 

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки д ...

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки делничен ден от 08.00ч. до 13.00ч. 

KoalaKids Academy

6+, 2+

-

KoalaKids Academy
6+, 2+-

KoalaKids Academy

- 6+, 2+ -
KoalaKids Academy-
6+, 2+-

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки делничен ден от 08.00ч. до 13.00ч. 

Спонсорирано
реклама
реклама