Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Малчугани, родители, баби и дядовци, елате да правим МУЗИКА ЗАЕДНО с хиляди семейства по света. Първият в България център PLAY SOFIA  MUSIC TOGETHER е вече част от световна мрежа с 3000 локации.

ЗА MUSIC TOGETHER

Американската програма MUSIC TOGETHER /МТ/ се базира на научно обоснованото разбиране, че всички деца са музикални и че родителите са най-важните за музикалното им развитие. Музиката е език, и се усвоява най-добре в ранната детска възраст от 0 до 6 год...

ТАЗИ ЕСЕН – ТРИ НОВИ ЛОКАЦИИ В СОФИЯ

1.  ул  „МОСКОВСКА” №27 Б, ет 2  - В ЦЕНТЪР „ЕСТЕСТВЕНИ ИДЕИ”
2.  Бул.  ДЖЕЙМС БАУЧЕР № 103 В ПАРТИ ЦЕНТЪР ЕВЪРЛЕНД
3.  ул. „БОГАТИЦА”34 в залата на фолклорна школа „НАНИЗ”

ДЕМО КЛАСОВЕ  В EVERLEND ПАРТИ ЦЕНТЪР НА
25 септември /вторник/  от  18:00
28 септември /петък/  от  11:00
30 септември  /неделя/  от 16:00

4 октомври /четвъртък/ от 10.00ч. в ANGEL STEPS - адрес бул."Сливница" №245/близо до Лъвов мост/

Цената на демонстрационните класове е 8 лв. Участието в тях е само с предварително записване на 0886605987 – Светлана Авдала или на se.artintegra@gmail.com. Местата са ограничени! За да може заниманието да протече комфортно за всички, ви молим да се запишете до 23 септември, ако искате да участвате. При наличието на повече желаещи, ще се обсъди организирането на допълнителен демо клас. Очакваме Ви. 

Очаквайте още ДЕМО КЛАСОВЕ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯХ :

https://www.facebook.com/MusicTogetherBg/
 
https://estestveni-idei.com/2018/08/30/music-together-demo/

http://moderal.net/playsofiamusictogether/en-us/home.aspx

http://everland.bg/
  
https://www.facebook.com/everland.bg/

ОЩЕ НОВИНИ  ТАЗИ ЕСЕН

С новата песнопойка FIDDLE, Вие ще научите 25 нови, чудесни песни на MUSIC ТOGETHER, които ще може да пренесете и пресъздадете и вкъщи.  По време на песента "Sounds of Fall" . Вашето дете ще бъде почти хипнотизирано, от звуците, които ние всички заедно ще пресъздадем, изобразяващи движението на падащите листа и летежът на птиците сред тях. В песента "Старият крал Коул", докато пеете  ще бъдете едновременно и краля, и  кралицата, и принца, и принцесата, и бебето,  заедно с  барабана и свиркате. Освен седмичните си уроци, обучението Ви включва записи и материали, които можете да използвате у дома, чрез онлайн достъп до песните чрез приложението Hello Everybody и семеен бюлетин, пълен с ресурси и идеи за създаване на музика. В този семестър ще празнуваме заедно  Международния ден на мира със специално празненство наречено  MUSIC TOGETHER ПО СВЕТА  Чувствайте се поканени! 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ 
С  MUSIC TOGETHER - НАЙ МАЛКО „ДВЕ В ЕДНО” !

Вие получавате:
-„Едно” - усъвършенствате езика на музиката и тялото и се научавате да се изразявате и контактувате емоционално. Страхотно е това за приятелства и купони!
- „Две” -  упражнявате английския и се научавате да общувате и словесно с хората по света.

И ОЩЕ…
- „Три” - нови, страхотни песни и мелодии за всички сезони. Музикалният материал е уникален - голямо разнообразие и истински съвременно звучене: различни аранжименти, стилове, тоналности, ритми, музика на различни култури - нови и традиционни песни, еднакво атрактивни  за деца и възрастни. Сред тях и български, разбира се.

-    „Четири”- умението да импровизрате и да сте готови за всяка една ситуация -  измисляме думички, добавяме мелодии и повторението не е отегчително, защото е различно.
-     „Пет”-  Вие, родители,  прекарвате един час с детето си далеч от проблемите си и се учите как да се забавлявате с музика и игри. Това са техники, модели....Ще разберете, че има хиляди възможности  
-     „Шест” -  хармонизирате ежедневието, като пренасяте нученото от ПРАКТИКИТЕ  вкъщи - в кухнята, колата, ваната, или пък преди сън...Получавате книжки с илюстрации, ноти, и описание на практиките и най-важното дискове, с песни със страхотни аранжименти, които можете да пускате, когато и както си поискате... Какво по-хубаво от това музиката да ни съпровожда, а когато Вие я правите, това наистина е страхотно!

ПРАКТИКИТЕ

Основната им цел е да съхранят ентусиазма на детето към       музиката, защото най-важното за всички нас, участващите, е удоволствието от правенето на музика заедно. И  децата неусетно се научават да пеят и танцуват естествено, както дишат, ходят, говорят...

Но не само това -  уникалната МТ методика  развива  и надгражда качества. Така се  създава основа за бъдещо специализирано обучение по танц или инструмент. 
 
ПРАКТИКИТЕ  са организирани в семестри - десет  ежеседмични, неформални занимания с врметраене от по 45 мин.. Групи с до 12 деца на възраст до 6 години, заедно с Вас, родителите, пеят, танцуват, свирят, като в детска игра. Целта са не поклоните и аплодисментите, а радостта от играта със звуците, музиката, движението.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЗА ПРАКТИКИТЕ, включени в ЦЕНАТА :

-  Диск с видиеоматериали – начини за стимулиране на музикалните способности на детето
- Диск с песните и танците от семестъра, с  включените в практиките ритмични и мелодични модели.
-  Семеен бюлетин от мрежата  на МТ семействата по света,
-  Илюстрирана фамилна песнопойка   –  ръководство с ноти, текстове, акорди за съпровод на китара, какато и др. практики и техники за домашно музициране,
- Код за интернет достъп до допълнтелни материали, 
- Ръководство за родителите – подходи, практики, научни факти за активиране на музикалното развитие на детето. 
- ДЕМОНТРАЦИОННИ КЛАСОВЕ на промоционални цени

ДЕМОНСТРАЦИОННИТЕ КЛАСОВЕ:

Преди всеки семестър PLAY SOFIA MUSIC TOGETHER предлага, демоннстрационни класове с предварителна резервации за дни и часове. 

ЗА МОДЕРАТОРА:

Светлана Авдала е завършила  „музикознание” в НМА проф. „Панчо Владигеров”. Специализирала е телевизионна журналистика, кино и телевизионна режисура.  Осъществила е десетки документални филми и образователни поредици за музиката и музикантите.... През 2016г. създадава  първата в България локация на MUSIC TOGETHER в Къща-музей „Панчо Владигеров” – София с наименованието PLAY SOFIA MUSIC TOGETHER. Лицензиран учител и директор е на MUSIC TOGETHER в България. 

„Толкова път извървях, за да намеря в MUSIC TOGETHER, онова което създава илюзия за живот, а всъщност е училище. Това е и контакт с публика, която не е вече публика. Това са нашите нови приятели, с които разговаряме с музика, жест, движение, танц, слово - като в детска игра, с участието и на възрастни.... Тук  грешката дава  тласък на импровизацията. Забравяш трудностите от деня, в музика и игра с детето си.”

ЦЕНИ:
190 лв - семестър Есен 2018  -   цената включва 10 ПРАКТИКИ + ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Цената се внася предварително еднократно.
22 лв. – цена за единично занимание

БАНКОВА СМЕТКА :
АЛЕФ БЕТ ЕООД
IBAN: BG19UBBS88881000884273
СТАР IBAN : BG84BUIB98881047076300
КЛОН ТУНДЖА ОФИС АЛАБИН
 
КОНТАКТИ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

0886605987
http://moderal.net/playsofiamusictogether/en-us/home.aspx
facebook – Music Together Bulgaria
https://www.facebook.com/events/791755221025684/
https://www.bnr.bg/vidin/post/100837853/obrazovatelnata-sistema-music-together-navliza-v-balgaria
www.musictogether.com и you tube - music together

текст: Организаторите

Къде се намира:

София

*Необходимо е предварително записване:

Участието е само с предварително записване на 0886605987 – Светлана Авдала или на se.artintegra@gmail.com.

*Необходимо е предварително записване:

Участието е само с предварително записване на 0886605987 – Светлана Авдала или на se.artintegra@gmail.com.

Последна редакция: 21.09.2018 г.

реклама
реклама