Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

В Образователен център Лекси обучението по английски език е за деца от  7 до 12 години. Предлагаме ви индивидуални и групови занимания, съобразени с училищния материал и нивото на придобитите знания до момента, затвърждаване и надграждането им.

Програмата е насочена към преодоляване на езиковата бариера и  навлизане с лекота в особеностите на английския език. Темите, по които се обучават децата, са съобразени с техните интереси и заобикалящ ги свят. Основната цел е учениците да развиват езиковите си умения във всички важни направления: слушане с разбиране, четене, говорене и писане. За да направим ученето едновременно приятно и максимално резултатно залагаме на разнообразни дейности: игри, беседи, четене, писане, пеене, рисуване, изготвяне на проекти. Родителите получават информация за развитието на учениците посредством личен дневник, където учителят отбелязва постиженията на ученика или евентуални пропуски след всяка завършена тема.

Образователен център Лекси е член на партньорската програма Addvantage на Британски съвет в България.

При желание всяко дете при завършване на ниво може да се яви на изпит по английски за деца. Изпитите Cambridge English: Young Learners (YLE) се предлагат на три нива (Starters, Movers и Flyers) и оценяват езиковите умения на деца на възраст между 7 и 12 години. Резултатът от изпита не се определя като издържал или неиздържал. Сертификатът е с определен брой значки с емблемата на Кеймбридж, които детето ви ще получи като награда за постиженията си.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул.”Тулча” №20

Виж на картата

*Необходимо е предварително записване:

0898 778 138
logo_s.hristova@abv.bg

Как да стигна:

Метро – спирка, Трамвай - 7, Автобус - 73, 83, 74, 76, 102, Тролей - 8

С кола:

Свободна за паркиране зона

Къде се провежда:

Образователен център "Лекси" се намира в сградата на читалище Светлина.

Контакти:

0898 778 138
logo_s.hristova@abv.bg
Силвия Христова

http://leksibg.com/
фейсбук страница

 

*Необходимо е предварително записване:

0898 778 138
logo_s.hristova@abv.bg

Последна редакция: 13.09.2018 г.

19АпрПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама