Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

kooky.bg

пон
-
нед
5+ г -
Оцени:
Сподели:

Момичетата от KOOKY out of the box ни представят тяхната специална коледна кутия. Ян и Моли ще потопят своите малки приятели в магията на Коледа с интересни факти, приказни истории и прекрасни идеи за семейни игри. Те ще разкажат на децата историята на коледната картичка, каква е истината за Дядо Коледа, защо Рудолф е най-известният елен на белобрадия старец и още много изненади. Без игри няма как да са KOOKY out of the box.

Поръчайте тук: ТЕМА КОЛЕДНА КУТИЯ

Още подробности на http://kooky.bg/

В коледното издание на кутиите, децата ще намерят необходими материали за изработването на коледни играчки от съхнеща глина, игра със зарче и помпони и още много интересни занимания. Те ще внесат настроение и усмивки по време на вашите коледните вечери. Всичко това, събрано в красива опаковка, с етикет и специална авторска картичка. Прекрасна идея за подарък на всяко умно и любознателно дете.

Поръчайте Вашата КОЛЕДНА КУТИЯ сега!

текст: Организаторите

Къде се намира:

http://kooky.bg/

Последна редакция: 20.12.2018 г.
Прочетена: 490 пъти

18ЮлиЧет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама