Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Inter Expo Center

съб 26,27.01 безплатно*
нед
Сподели:

Четвърто издание на форум "Време за бебе" за всички бъдещи и настоящи родители! Водещи специалисти, актуални теми, безценен опит и подаръци за всички посетители!
Вход свободен. Местата са ограничени. Пълната програма и регистрация на www.babytime.bg

Родителството е пътешествие. Започва с най-вълнуващите девет месеца, преминава през изпитанието на раждането и продължава до края на живота. Пътешествие, изпълнено с предизвикателства и приключения.

С навигацията на лекторите на форум „Време за бебе” авариите по пътя на семейната хармония са изключени, а щастието - гарантирано. Водещи специалисти ще отговарят на въпросите на родителите и ще споделят полезни и практични съвети за месеците на бременността, магията на раждането и времето, посветено на децата.                                                                                                          

Искате да научите повече за тайния живот на наследника си още в утробата? Любопитни сте кой е най-добрият начин да го посрещнете на бял свят? Нямате търпение да го дарите с нежна грижа? „Време за бебе” е точното време за старта на новото ви амплоа на мама и татко!

текст: Организаторите

Къде:

Inter Expo Center

*Необходимо е предварително записване:

Регистрирайте се на www.babytime.bg

Организатор:

Списание Кенгуру

Къде се намира:

булевард Цариградско шосе 147

Как да стигна:

Метро – станция - Интер Експо Център, Автобус - 1, 3, 5, 6

С кола:

Интер Експо Център - София има удоволствието да уведоми всички посетители, че могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”.
Капацитетът на паркинга е 1300 места. Входовете са от двете страни на бул. Цариградско шосе, по посока на движението, в съответните локални платна пред Интер Експо Център.

Контакти:

(02) 9655220

iec@iec.bg

http://iec.bg

 

*Необходимо е предварително записване:

Регистрирайте се на www.babytime.bg

Организатор:

Списание Кенгуру

Последна редакция: 23.01.2019 г.

реклама
реклама