Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

пон
-
нед
всички безплатно
Оцени:
Сподели:

За по-малките деца са подходящи по-леките шейни тип „леген“. Дори и да паднат, не падат от високо. За по-големите са управляемите шейни, с кормила, спирачки и т.н. А моят личен опит показва, че най-удобни са кръгчетата с дръжки – носят се лесно, не се пада от високо и идеално вършат основната работа, която трябва да се върши от шейната – предпазват ти дупето да не се натърти.

Ето местата, на които обичаме да караме шейни когато падне снега. Естествено, това са парковете с хълмове. И изобщо кой би си помислил да прави паркове без хълмове? Ми това парк ли е?Най-хубавото място, за нас си остава Южен парк 2, зад хотел Хилтън. Хълмовете са много, с най-различна височина, има място дори всички са решили да отидат там. Може да се паркира в Park Center Sofia,  а там може и да се стопли човек, да изпие едно кафе в Costa Coffee или да гледа и някое и друго кино след пързалките.


Малките хълмчета в Южния парк са към входа при бул. "Гоце Делчев", екстремните пързалки в същия парк, няма да Ви ги кажа, за да не Ви настръхнат косите, те, по-големите деца, ще си ги намерят сами.Много хубави хълмове направиха и в новия парк Възраждане. Там може да се пуснете с шейната и тя сама ще спре в наклона на другия хълм.В Княжеската градина, точно срещу Спортната палата хълмчетата разделят булеварда от градинката.В Мусагеница има няколко градинки с хълмове. Снимката е от парка зад 8-мо СУ „Васил Левски“. Там често има и начинаещи скиори.В градинката пред НДК няма много наклони, но около детската площадка може да намерите подходящи пързалки.Когато има сняг, има и пързалки. Тази снимка е зад Националната художествена галерия – Двореца.

Основното е да научите детето да вика „Пистаааа“ и да се пази от останалите шейни. За останалото, те ще се научат сами.

Ще се видим на пързалката!

София играе

Къде се намира:

София

Последна редакция: 24.01.2019 г.
Прочетена: 1945 пъти

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -

на същото МЯСТО

реклама
реклама