Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

пон
-
нед
0-12г. -
Оцени:
Сподели:

 "Ежегодният фестивал на снега за децата и техните семейства е шанс да откриете нещо ново, време да се забавлявате в и на снега, начин да си създадете прекрасни спомени и вдъхновение да продължите да се наслаждавате на снега." СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА СНЕГА е инициатива на Международната федерация по ски

За цялото семейство:

19.01.2019 - Световен ден на снега - Боровец - безплатни уроци, състезания, музика, игри и забавления за цялото семейство. По време на целия ден деца на възраст между 4 и 7 години ще могат да направят първите си стъпки в снежния парк "Борокидс", който ще бъде на символична цена от 1 лв.

20.01.2019 - Световен ден на снега - Витоша - Разнообразни спортни занимания и игри на снега – Безплатни уроци по ски бягане за деца и възрастни, водени от професионални инструктори по ски бягане; Открита тренировка по ски бягане; Атрактивни демонстрации; Ходене със ски; Ходене със снегоходки; Пързаляне с шейни; и много други…

0-3 години

18.01.2019 - Ваксинациите и информираният избор – лекция с д-р Маждракова - Студио Янтра

19.01.2019 - Музиката на гората (0-5г.) - Сити Марк Арт Център

20.01.2019 - Програма за деца до 5 г. - Музейко

20.01.2019 - Софийската опера гостува в Мега Мол - безплатен "Концерт за бебоци"

22.01.2019 - Раждането – как, къде и кога? - Скай сити МОЛ

23.01.2019 - КОФИЧКА С ЛОПАТКА - Столичен куклен театър - салон Гурко

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ - Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска среда.

3-7 години

18.01.2019 - Музикален английски с китара -Jolly Kids - Чрез музикални изпълнения и забавления, децата неусетно ще запомнят безброй английски фрази и цели изречения! :)

19.01.2019 - ТРИТЕ ПРАСЕНЦА - Столичен куклен театър - салон Гурко

19.01.2019 - Мацаница - Павилион Cafe & Bakery

19.01.2019 - КАК ДЕТЕТО НИ ДА ПРОГОВОРИ ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ, ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВА? - Funday ESPA - Потънали изцяло в чуждоезикова среда - по 5 учебни часа всяка събота, децата напредват неусетно.

20.01.2019 - Куклен театър: Тигър в гората на Пух - Fun Ring Park

20.01.2019 - ИСТОРИЯ С ПАТОЦИ, МЕЧО И ЛИСА - Софийска опера и балет - камерна зала

НЕКА ВАШЕТО ДЕТЕ ИЗУЧАВА АНГЛИЙСКИ С БРИТАНЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ - Езиков център INTERNATIONAL HOUSE SOFIA е част от International House World Organisation - една от най-големите и световно известни групи от езикови училища. С 65-годишна история в преподаването на английски и други модерни езици.

Групи по ментална аритметика в SmartyKids Оборище от февруари - Менталната аритметика е метод за цялостно развитие, който включва работа със сметалото абакус и упражнения за развиване на потенциала на детето.

Английски с чужденец - Jolly Tales е базирана на английски приказки и системата Jolly Phonics. Всяко занятие включва занимания, развиващи уменията за четене и писане, както и седмична приказка, чрез която децата обогатяват речника си и изживяват нови ситуации.

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ -Jolly Kids - Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска среда.

7-12 години:

19.01.2019 - Направи си сам – ски лифт - Детска архитектурна работилница - Съюз на архитектите в България

19, 20.01.2019 - ЗИМНА ПРИКАЗКА - ПРЕМИЕРА - Столичен куклен театър - салон Гурко

20.01.2019 - По стъпките на колекционера Боян Радев - Национална галерия „Двореца“

20.01.2019 - Урок по хокей на лед - безплатно, организатор - Декатлон - Зимен дворец на спорта

23.01.2019 - Кулинарна работилница за деца: Италианска паста - Смърфони - детски парти клуб

НЕКА ВАШЕТО ДЕТЕ ИЗУЧАВА АНГЛИЙСКИ С БРИТАНЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ - Езиков център INTERNATIONAL HOUSE SOFIA е част от International House World Organisation - една от най-големите и световно известни групи от езикови училища. С 65-годишна история в преподаването на английски и други модерни езици.

Нови групи в Академията по Програмиране и роботика - Основна мисия на Академията е осигуряването на индивидуален подход към всеки един ученик с цел изграждането му като хармонична личност.

КАК ДЕТЕТО НИ ДА ПРОГОВОРИ ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ, ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВА? - Funday ESPA - Потънали изцяло в чуждоезикова среда - по 5 учебни часа всяка събота, децата напредват неусетно.

Групи по ментална аритметика в SmartyKids Оборище от февруари - Менталната аритметика е метод за цялостно развитие, който включва работа със сметалото абакус и упражнения за развиване на потенциала на детето.

 
Разгледайте всички събития за деца в раздел КОГА в сайта на София играе. Разгледайте най-новите предложения за курсове, ателиета, спорт, детски центрове и места за деца в раздел КАКВО в сайта на София играе. Този бюлетин е част от седмичната програма на София за деца, подбрана от редакторите. Бюлетинът съдържа и рекламни съобщения.
София играе. Ще играем ли?

Приятна седмица! Екипът на София играе

Последна редакция: 17.01.2019 г.

18ЮлиЧет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама