Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Inter Expo Center

съб 23.03 -
Inter Expo Center съб
23.03    
Сподели:

Каним ви на едно уникално събитие. За втора година в София се провежда едно събитие, което е без аналог в България – Slingo Fest 2019. Обединени от каузата за правилното  бебеносене, консултанти на Националната Асоциация на бебеносещите в България (НАББ) отново ще съберат на едно място производители и дистрибутори на ергономични носилки, както и родни представители на пълната гама продукти за бебеносене.

Всички участници в Slingo Fest 2019 ще представят висококачествени продукти и услуги на водещи световни български брандове. Посетителите ще могат да разгледат, изпробват и закупят слингове, ергономични носилки, дрехи за бебеносене и кърмене, аксесоари, играчки от слингов плат и всичко, свързано с философията на здравословното и природосъобразно носене на бебето и детето. Качество, креативен дизайн и много любов – на това са подчинени десетките предложения на производителите.

Цял ден лекции и уоркшопи!
Заповядайте да научите защо е важно носенето, коя е подходящата носилка за вас и да придобиете практически умения за връзване на слинг.

текст: Организаторите

Къде:

Inter Expo Center

Организатор:

Slingo Fest

Biberschatz
Национална асоциация на бебеносещите в България
Sling Library Slingomania/Библиотека Слингомания
Pashkulkova
Заедно
KAYA - Baby Carriers and Wraps

Къде се намира:

булевард Цариградско шосе 147

Как да стигна:

Метро – станция - Интер Експо Център, Автобус - 1, 3, 5, 6

С кола:

Интер Експо Център - София има удоволствието да уведоми всички посетители, че могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”.
Капацитетът на паркинга е 1300 места. Входовете са от двете страни на бул. Цариградско шосе, по посока на движението, в съответните локални платна пред Интер Експо Център.

Контакти:

(02) 9655220

iec@iec.bg

http://iec.bg

 

Организатор:

Slingo Fest

Biberschatz
Национална асоциация на бебеносещите в България
Sling Library Slingomania/Библиотека Слингомания
Pashkulkova
Заедно
KAYA - Baby Carriers and Wraps

Последна редакция: 23.01.2019 г.

реклама
реклама