Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Къща на приятелите е пространство за деца, което е създадено с много любов и грижа както за най-малките, така и за по-големите деца и техните родители. Това е мястото, където децата се учат, докато се забавляват.

Водени от принципите на Мария Монтесори, ние вярваме, че всяко дете е уникално и има огромен потенциал, а нашата роля е да му помогнем да го разгърне.

Всяко предложение за игра, рожден ден или ателие ще цели да развие у дете ви едно от важните социални умения като любознателност, креативност, общуване, създаване на приятелства, самостоятелност и много други.

Нашите услуги:

* Занималня с Монтесори насоченост – почасова грижа за най-малките деца в среда, изцяло съобразена с философията на Монтесори и хора, обучени да работят с деца по този метод.

* Рождени дни, за които освен празнуване, ще обещаем и уникално преживяване.

* Занимания за по-големите – арт класове, кулинарни работилници, часове по креативност, научни експерименти, земеделие, запознаване с професиите и още много други.

За нас и нашите ценности: Ние сме екип от хора, които обичат децата и вярват в тях! Ние сме креативни и любознателни – смели сме и вярваме в мечтите. Търпеливи сме и знаем, че порастването изисква време. И вярваме, че всяко дете е толкова уникално, колкото му дадем шанс да бъде!

Обадете ни се и ще ви поканим в нашата къща, за да станем приятели!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Младост 3 бл. 342 вх. 1

Как да стигна:

Автобус 4,314, 213,305,113,N1

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

088 452 2244
casamladost@gmail.com
http://casadegliamici.com/
Фейсбук страница

Последна редакция: 13.01.2020 г.

реклама
реклама