Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Академия по програмиране и роботика

пон
-
пет
6-11г. 2500 лв/ден*
30000 лв/мес*
в детайли
Сподели:

Лятната ваканция е време за игри и изживяване на много приятни емоции. Точно затова, ние от Академия Слънчице, организираме Летен интензивен курс по Програмиране и роботика за ученици 1-5 клас, в който участниците ще програмират, създават собствени компютърни игри, ще изграждат електрически вериги и ще боравят с микроконтролери, но преди всичко ще се забавляват до безкрай.

В дигиталната епоха използването на компютър, телефон и таблет се е превърнало в ежедневна необходимост.

В този контекст, ние отиваме още едно стъпало по-нагоре, като сме разработили авторска обучителна програма, с която целим да научим нашите ученици да програмират, да правят игри и анимации, да се запознаят с основните понятия в електротехниката, да изграждат електрически вериги /с напрежение до 9V/. и да ги свързват към програмирани от тях самите микроконтролери.

Имаме амбициозна обучителна програма, която произлиза от философията, че най-лесният начин да научиш нещо ново е под формата на игра. Стремим се да съчетаем полезното с приятното, като създадем и запазим интереса на учениците ни към изучаване възможностите на новите технологии.

В този курс сме предвидили да стартираме с изучаване на някои от основните понятия в областта на програмирането, да преминем през създаването на по-сложни проекти, в които се използва изкуствен интелект, да се запознаем с основни правила в електротехниката и базови електронни елементи, и накрая да достигнем до програмирането на микроконтролери.

Основна мисия на Академията по Програмиране и роботика Слънчице е осигуряването на индивидуален подход към всеки един ученик с цел изграждането му като хармонична личност. Затова ние работим в малки групи и насърчаваме развитието на индивидуалните дарби и насочености.

В рамките на курса ще програмираме, решаваме логически и състезателни математически задачи, ще създадем различни интересни проекти.

Този курс по чудесен начин би могъл да се съчетае с нашата Лятна занималня, като по този начин ще осигурим целодневна грижа за Вашето дете.

В Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице сме разработили и Летен курс по Програмиране и роботика, който е с продължителност до края на месец юли 2019 г. /курсът ще възобнови занятията си през месец септември 2019 г./, като занятията в него ще се провеждат веднъж седмично.

Интензивният курс би могъл да се надгради по чудесен начин с предложения Летен курс по Програмиране и роботика.

Кога стартираме?

Всички програми в Академията по Програмиране и роботика за ученици Слънчице и Ученическа занималня Слънчице  стартират с началото на Лятната ваканция – 3 юни 2019 г.

Интензивният курс по Програмиране и роботика за ученици 1-5 клас стартира на 3 юни 2019 г. и продължава до 14 юни 2019 г.

Съществува голяма вероятност през юли да сформираме нови групи в курса.

По колко часа на ден са занятията?

Продължителността на занятията в курса са по 4 учебни часа на ден.

В колко големи групи работим?

В Ученическа занималня Слънчице и Академията по Програмиране и роботика Слънчице държим на индивидуалния подход и създаването на възможно най-добрите възможности за развитие на учениците ни. В тази връзка, един от основните принципи в дейността ни е работата в малки групи. Групата в занималнята ще бъде с най-много 10 деца, а в курсовете ни по Програмиране и роботика групите са до 8 деца.

Как се храним на обяд?

За тези от Вас, който са се спрели на вариант курсът по Програмиране и роботика да бъде съчетан с лятната ни занималня, уточняваме, че обядът може да бъде приготвен вкъщи или да  поръчаме кетъринг.

Ще излизаме ли навън?

Да. Всеки ден ще имаме разходка /сред природата за децата в занималнята/ и ще играем навън.

За кого е предназначен курсът по Програмиране и роботика?

Курсът е предназначен за ученици 1-5 клас, които имат интерес към компютрите, програмирането, решаването на логически и математически задачи или просто обичат да учат нови и интересни неща.

Може ли да се посещава само Курсa по Програмиране и роботика?

Да, може да се посещават само различните курсове по Програмиране и роботика без децата да бъдат записани в Лятната занималня.

До кога е записването?

Местата в занималнята и в курсовете ни са ограничени, затова побързайте.

Какви са цените?

Цена за Интензивен курс по Програмиране и роботика – 380 лв.

Цена за Интензивен курс по Програмиране и роботика с включена занималня /за 2 седмици/ - 520 лв.

Цена за Интензивен курс по Програмиране и роботика /за 2 седмици/ с включена занималня /за 1 месец/ - 650 лв.

Цена за Курс по Програмиране и роботика със записана Лятна занималня /за 1 месец и 8 учебни часа / – 90 лв.

Цена за Курс по Програмиране и роботика /за 1 месец и 8 учебни часа/ - 100 лв.

Цена за Курс по Програмиране и роботика /за 3 месеца (юни, юли и септември) и 24 учебни часа/ - 260 лв.

Лятна занималня за 1 месец – 300 лв.*
Цена за 1 седмица в Лятната занималня – 100 лв.*
Цена за 1 ден в Лятната занималня – 25 лв.*
Цена за полудневна занималня /за 1ден/ - 15 лв.*

*В тези цени е включено участието във всички авторски модули /описани по-горе/. Участието в  Курса по Програмиране и роботика се заплаща отделно.
----------------------------------------------------

За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0894 00 49 44
Повече информация за инициативите може да откриете тук.

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0894 00 49 44

За кого:

подходящо за деца 6-11 г.

 

Къде се намира:

Академия по програмиране и роботика

Академия Слънчице 1: ул. Тулча 20, ж.к. Стрелбище

в сградата на Читалище Светлина, партер, в Ученическа занималня Слънчице.

Автобус 64, 73, 74, 76, 83, 102, 204, 604, Трамвай 7,1
Свободна зона за паркиране. Има свободни места.

Академия Слънчице 2: ул. Екзарх Йосиф 73

Tрамвай 9
Зелена зона за паркиране

Контакти:

0894 00 49 44
https://webschoolsun.com/

https://slynchiceacademy.wordpress.com/
https://www.facebook.com/uzslynchice

*Необходимо е предварително записване:

За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0894 00 49 44

За кого:

подходящо за деца 6-11 г.

 

Последна редакция: 06.08.2019 г.

пон-нед

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапя ...

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство ...

Jolly Kids

пон-нед

2-7г.

-

Jolly Kids

пон-нед 2-7г. -

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкус ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама