Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Фортисимо Фамилия с детски концерт в двореца “Врана”

След като разкри любопитните истории от света на музиката и живота на композиторите, за Фортисимо Фамилия дойде време да срещне децата и техните родители с най- мистериозния музикален инструмент, а именно - човешкия глас.

От детската образователна програма ви канят на лятно рандеву и то не къде да е, а в двореца “Врана” на 9 юли.
За онези, които нямат търпение в 16 часа могат да се включат в ателието "Как се ражда песента", а от 18 часа ще започне концертът с приказната история за човешкия глас.

Пеенето е най- човешката форма на музициране, най- спонтанната и най- въздействаща. Гласът се променя, сменя цвета си в зависимост от това какво иска да изрази. Какви любопитни факти още ще научите!? Елате и ще чуете!

В концерта “Приказка за човешкия глас” участие ще вземат Милица Гладнишка, тенора Георги Султанов, както и певци от Националния филхармоничен хор. Дирижира Славил Димитров.

До двореца “Врана” ще бъде организиран транспорт, чийто график ще бъде публикуван в социалната мрежа на Фортисимо Фамилия дни преди концерта.
За поредна година Софийската филхармония и Столична община реализират музикална среща в красивото пространство на парка в двореца "Врана". От 7 до 10 юли ще имате въможност да се насладите на подбрана селекция от концерти с най-доброто от света на класиката.

Събитието е част от културния календар на Столична община.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул "Цариградско шосе" 381

Последна редакция: 05.06.2019 г.

реклама
реклама