Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Парк НДК

съб 15,16.06 безплатно
нед
Сподели:

Тази година SoFest ще предложи богата уикенд културна, образователна и много забавна детска програма. През двата дни от 10:00 до 17:00 часа в Кино Cabana всички детски събития са вход свободен!

На 15-ти юни от 11:00 часа детската програма на SoFest ще започне с театрално представление на „Театрално студио Смехурко“, гр. Банкя, с режисьор и ръководител Цвете Лазарова. Постановката, която ще представят „Смехурковците“ е „Принцесата и Мечокът“. Това ще е един вълшебен театър за деца от деца.

MUSIC PLAY  ще се включат с Музикално ателие, с което ще покажат на всяко дете какво е да си весел музикант. Всеки ще има възможност да получи своят първи урок на музикален инструмент или просто да посвири заедно с професионални музиканти.

Чрез ателието на Роботика за ученици - ROBOTIKA.bg децата ще се докоснат до алгоритъма на програмирането, като същевременно се забавляват, играят и експериментират с вече създаден робот.

С развиващите методи на забавните и образователни игри на Монтесори при Гери ще бъде стимулирана креативността на децата както и капацитета им да се справят сами.

Децата ги очакват и Био игри/ Bio games. Това е ателие което създава интерактивни преживявания, вдъхновени „от“ и „за“ природата. Чрез симулации,  моделиране, експерименти, ролеви игри, творчески дейности децата ще се научат на уважение и любов към природата.

Не по-малко интересно и увлекателно ще е ателието на Забавна Математика - Fun Mathematics.   Чрез остроумни, грабващи и ефективни подходи, малчуганите ще са поставени в позиция на откриватели. Заниманията в това ателие стимулират любопитството на децата, поощряват тяхната изобретателност и ги правят уверени в собствените им сили.

Kanava.BG ще предложи на всички малки посетители, среща с любими анимационни герои, които ще бъдат рисувани с молив, бои и четка върху платно - точно като големите художници.
Децата ще научат за топлите и студени цветове и как могат да ги комбинират, какво е перспектива и как се прави светлосянка.
Всяко дете ще си тръгне с готова рисунка върху платното.

Всички деца, бебета и родители са поканени да се докоснат до магията на йога и пилатес заедно с AsanaDream и в двата фестивални дни на SoFest. А в неделната сутрин техните инструктори ще ни предложат енергичен старт на деня със Зумба.

SoFest ще представи още, много, много изненади, с които ще изпълним деня на малките ни гости с много забавления, усмивки и нови знания.

Очакваме ви!
Входът е свободен!

текст: Организаторите

Къде се намира:

пл."България" 1

Как да стигнем:

Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6, Метростанция НДК

С кола:

Зелена зона

Последна редакция: 12.06.2019 г.

пон-нед

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапя ...

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство ...

Jolly Kids

пон-нед

2-7г.

-

Jolly Kids

пон-нед 2-7г. -

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкус ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама