Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Витоша планина

съб всички -
нед
Витоша планина съб  нед
всички    
Сподели:

Лифтовете "Лале 1", "Лале 2" и "Симеоново - Алеко" ще работят всяка събота и неделя, както и в празничните дни от средата на юни до средата на ноември 2019г.

От 15 юни любителите на планинските приключения ще имат възможност да стигнат с лифт почти до най-високата точка на Витоша - Черни връх (2290 м.н.в). В събота ще бъдат пуснати лифтовете "Витошко лале 1" и "Витошко лале 2". Те ще бъдат на разположение на всички, които обичат разходките из Витоша и искат да се насладят на спокойствието и прохладата, които носи планината през лятото.

До "Алеко" пък ще могат да стигнат с кабинковия лифт "Симеоново - Алеко", който също ще работи от 15 юни. Цените на билетите за него ще бъдат 12 лева за еднократен билет и 17 лева за отиване и връщане.

Пълна информация за работното време и цените на лифтовете.

Ще има и комбинирани билети, които са доста изгодни. 25 лева ще струва ползването на кабинковия и седалковите лифтове в рамките на един ден.

Използването само на седалков лифт в посока ще бъде 7 лева, а за двата лифта - "Витошко лале 1" и "Витошко лале 2" - 12 лева. В двете посоки цената е 17 лева.

Информация: https://skivitosha.com/

Още за разходките с деца на Витоша, може да прочетете ТУК

Къде се намира:

Витоша планина

Последна редакция: 10.07.2019 г.

реклама
реклама