Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София Ринг Мол

пон
-
нед
1-31.08 1000 лв
Сподели:

ПЪТУВАЙ ВЪВ ВРЕМЕТО НА ДИНОЗАВРИТЕ С ИНТЕРАКТИВНО ЕКСПО В SOFIA RING MALL!
От 1 август там ви очаква уникално по рода си изживяване с повече от реална атмосфера

Sofia Ring Mall става най-притегателното място за всички любопитни да се докоснат до тайните на миналото - времето на динозаврите! От 1 август посетителите на мола в полите на Витоша ще имат уникалната възможност да „пропътуват” десетки милиони години назад, когато тези гигантски животни са населявали нашата планета. А специални гидове ще са на разположение на всеки приключенец, дошъл да се срещне отблизо с праисторическите създания, за да ги преведат през това далечно време.
От няколко дни насам гостите на Sofia Ring Mall вече биват „посрещани” от два големи, интерактивни динозавъра. А тълпящите се да си направят снимка с тях малки и големи приключенци вече нямат търпение за голямото динозавърско нашествие, което тепърва предстои!...От първи август всеки родител може да доведе детето си в Sofia Ring Mall и да му подари незабравимо интерактивно преживяване с изложението на динозаври. Всеки посетител ще може да види атрактивни изчезнали видове, каквито са били преди милиони години, в уникална интерактивна среда. Гидове ще развеждат малките авантюристи в света на динозаврите и ще отговарят на безбройните им въпроси. Затъмнена обстановка, светлини, динозавърски рев, фосили, адвенчър информация... и това не е всичко!...

Ако вече нямате търпение да доведете децата или самите вие искате да видите и разберете повече за динозаврите, заповядайте в най-притегателното и авантюристично място в София през седващите седмици - Sofia Ring Mall, старт - 1 август, цена на билета за специалното и незабравимо приключение – само 10 лв.!

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Околовръстен път 214

Къде се намира:

Sofia Ring Mall има постоянна безплатна линия. Можете да вземете автобуса ни от метростанция Бизнес парк /автобусната спирка на сграда 2/. Линията е директна и стига точно до ИКЕА и Sofia Ring Mall.
Автобуси на градски транспорт - 111, 123, 69 и 70.

С кола:

Sofia Ring Mall се намира до кръговото кръстовище на Околовръстен път в близост до отбивката за лифт Симеоново.

Паркиране:

Паркингите на ИКЕА и Sofia Ring Mall.

Контакти:

Телефон 070011190
Мейл infodesk@ssrm-bg.com
Интернет страница http://sofiaring.bg/bg
Фейсбук страница Sofia Ring Mall

Последна редакция: 15.09.2019 г.

реклама
реклама