Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

УЧЕБНИЦА „9 музи“

пон
-
пет
6-12г. 12500 лв/сед*
2500 лв/ден*
Сподели:

Учебница „9 музи“ предлага незабравимо приключение за вашето дете през месец август. Много смях, игри и разходки на открито, пътешествия и опознаване на различни професии.

Заповядайте на 12 август от 9 часа , когато започва нашата ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ на професиите и науката!

Професиите, които децата опознават в рамките на всеки двa дни са на базата на дизайн мислене. Ние работим с програма Дизайн шампиони на Red Paper Plane.
Опознавайки различните професии децата развиват качества необходими за развитието на всяко дете: креативно мислене, комуникация, любопитство, инициативност, постоянство и упоритост, адаптивност, работа в екип, лидерство.

Лятната занималня на УЧЕБНИЦА „9 музи“е целодневна от 9 до 16 часа, ето и програмата, която сме подготвили за месец август:
- на 12 и 13.08 ще бъдем главни готвачи и ще посетим кухнята на истински ресторант, децата ще си направят специални сандвичи и празнична торта.
- на 14 и 15.08 - ще бъдем архитекти и ще направим макет на сграда.
- на 16.08 - ще посетим изложението "Изживей науката" в The Mall.
- на 19 и 20.08 децата ще бъдат дизайнери на автомобил на бъдещето и за целта ще посетим представителството на BMW в София .
- на 21 и 22.08 ще бъдем пътешественици и ще пътешестваме по пътеките на Витоша, а за почивка ще си направим пикник с похапване и игри на открито.
 - на 23.08 ще посетим интерактивно изложение: Динозаври в Sofia Ring Mall.
 - на 26 и 27.08 децата ще преживеят професията на пилот на самолет, заедно с нашите приятели от клуб "Млад авиатор". Ще разберат как протича един работен ден на летището и децата ще имат възможността да пилотират самолет на авиосимулатор, който е пригоден спациално за деца!
- на 28 и 29.08 децата ще бъдат лекари и на място в болница Вита ще се запознаят от близо с професията на лекаря.
- на 29.08 на гости в занималнята ще бъдат нашите приятели от РОБОТИКА и от 10 до 11,30 часа  децата ще се забавляват с изработката на роботи.

Всеки ден по 1 час ще четем книжките от задържителния списък за училище. Нека децата да си носят книжката, която четат в момента!

Продължителност на заниманията
Започваме в 9:00 часа и приключваме в 16:00 часа

Хранене
Осигуряваме плодова закуска и следобедна закуска. Плодове, сок и минерална вода през целия ден. Обяда може да бъде приготвен вкъщи или да поръчаме кетъринг.

Цени
Освен за цяла седмица може да запишете децата си и за отделни дни.
Цената за една седмица в нашата занималня е 125 лв, а на ден е 25 лв.,

Допълнително се заплащат посещенията на изложенията, летенето с авиосимулатор, пътуването до Витоша и участието в работилничката по роботика!

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

Изисква се предварително записване за занималнята или за отделните занимания, защото местата ни са ограничени!
За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0886 78 78 99, 0889 54 57 75

Къде се намира:

кв.Кръстова вада, ул."Сашо Николов – Сладура" 7

Как да стигна:

УЧЕБНИЦА"9 музи" се намира на 8 минути пеша от Метростанция "Витоша" и Парадайз мол.
Автобус 64,93,122,98

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0886 78 78 99, 0889 54 57 75
www.9musesbg.com
Facebook: www.facebook.com/9musesbg
Instagram: www.instagram.com/uchebnitsa9
Youtube: http://bit.ly/2MhSjqc

*Необходимо е предварително записване:

Изисква се предварително записване за занималнята или за отделните занимания, защото местата ни са ограничени!
За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0886 78 78 99, 0889 54 57 75

Последна редакция: 01.08.2019 г.

пон-нед

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапя ...

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство ...

Jolly Kids

пон-нед

2-7г.

-

Jolly Kids

пон-нед 2-7г. -

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids полудневни английски програми за деца 2-7г.

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 2-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата се потапят изцяо в английска среда. Нашaтa програмa балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкус ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама