Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Иии … скоро на училище

Отново заедно :) Очакваме Ви за последните летни дни... Ваканцията продължава още малко и скоро ще чуем първия звънец, но вече по-големи;))) Нека пристъпим прага на училище спокойни и добре подготвени, с високо вдигната глава и готови за нови знания.

В периода 02-13.09.19г. програмата ни ще бъде ваканционна, но с акцент върху преговора от предходната година и подготовка за предстоящите входни нива.

През лятото е нормално да сме позабравили това - онова и е необходимо да си припомним най-важното и притесненията ни са основателни за предстоящите проверки на знания. За това ще извадим учебниците от миналата година и ще преговорим основните неща, ще направим тестовете за предстоящите входни нива и ще „загреем“за новата учебна година. Да не забравяме и книжките от задължителната литература – ще погледнем и списъците с прочетените и непрочетените, да се надяваме, че са малко.  Ще си ги припомним и разкажем, може и да ги претворим.

 За увереността ни и добрите резултати в училище  е важно правилно да говорим. В забързаното си ежедневие все по-малко внимание обръщаме на „дребните и незначителни грешки” в говора. Може би ни харесва „френското р”. Дайте възможност на детето си да говори правилно! Това ще му помогне не само в общуването и пълноценното възприемането на околния свят, но и ще му даде сигурен старт и самочувствие в предстоящето му развитие.
За децата, записани в периода 02.09 – 13.09.19 г., предлагаме

Безплатна логопедична консултация

Консултацията с логопед ще е във Ваша полза. Той може да прецени какви занимания и упражнения ще са полезни за Вашето дете.
Особено важно е правилното произнасяне на звуците и думите, по време на формиране на речта. Писмената реч се формира на базата на устната и неправилното произношение, може да доведе до проблеми в училище. Голяма част от знанията, които един човек получава са, чрез речта. Колкото по-богата и по-правилна е тя, толкова по-добре изразяваме мислите си, толкова по-добри са възможностите ни за интелектуално развитие.
Така че всеки родител трябва да обърне внимание за правилното развитие на речта и да помогне на детето да се справи с нарушенията в речта (ако има такива) още преди да започне училище.

Нека започнем учебната година със самочувствие за знанията ни и спокойствие за правилна реч!
И все пак е още ваканцияяя – ще играем, ще се разхождаме и веселим.

Традиционната ни  „Голяма разходка“ ще е на 05.09.18г. и ще посетим Конна база Драгалевци. Там ще яздим, ще се забавляваме в прекрасния въжен парк и ще си направим запомнящ се пикник.
По традиция ще изпратим ваканцията на 13.09.18г. с незабравима веселба.

Работно време: 8.30 – 18.00ч.
Период: 02.09 – 13.09.2018, почивен ден – 06.09.2018 ( с допълнителна уговорка и сформирана група минимум от 5 деца можем да сме заедно).
Цена: за целия период - 160 лв. ; за 1 ден – 25лв.
Храна може да се носи от вкъщи или да се поръча от кетъринг срещу допълнително заплащате – 5 лв. ( обяд с тристепенно меню).
Цената не включва транспорт и допълнителни такси по време на разходките.

Очакваме Ви!
За повече информация и записване - 0898778138

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул.”Тулча” №20

Виж на картата

*Необходимо е предварително записване:

За повече информация и записване - 0898778138

Как да стигна:

Метро – спирка, Трамвай - 7, Автобус - 73, 83, 74, 76, 102, Тролей - 8

С кола:

Свободна за паркиране зона

Къде се провежда:

Образователен център "Лекси" се намира в сградата на читалище Светлина.

Контакти:

0898 778 138
logo_s.hristova@abv.bg
Силвия Христова

http://leksibg.com/
фейсбук страница

 

*Необходимо е предварително записване:

За повече информация и записване - 0898778138

Последна редакция: 22.08.2019 г.

 

Тенис за деца и тийнейджъри

Ние предлагаме индивидуални и групови тренировки по тенис за деца (4-12 години) и тийнейджъри (13-18 години) - начинаещи и напреднали, които искат да спортуват редовно, да усъвършенстват уменията си на корта, к ...

Tennis Club 15-40

- 4-18г. -
реклама
реклама