Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

ДЕЦА ОТ 5 ДО 18 ГОДИНИ - НЕКА ТВОРИМ ЗАЕДНО!!!

Започват записванията за детските съботно-неделни групи в Арт клуб Рояна - рисуване, керамика и приложни изкуства, а самите занимания са от 5-6 октомври!

Тази година групите ще бъдат организирани по следния начин:Събота, 11-12.30 ч. – деца от 5 до 8 г. – комбинирана авторска програма, създадена от нашите преподаватели, които са художници-педагози, завършили Художествената академия. В тази програма те са включили много интересни и разнообразни теми, по които децата ще работят, експериментирайки с различни техники и материали: акрилни бои, акварел, сух и маслен пастел, ще правят апликации и колажи, ще рисуват върху стъкло и текстил, ще моделират с глина. Заниманията са насочени към подобряване на фината моторика, координацията око-ръка, уменията за концентрация и следване на инструкции, както и повишаване на търпението.Неделя, 11-12.30 ч. – деца от 7 до 15 години – програмата отново е авторска и комбинация от рисувателни и приложни техники, но съобразена с възрастта и с по-големите умения на участниците. Отново ще се наблегне на многообразието от материали и теми, като децата ще работят във всички жанрове на изобразителното изкуство – натюрморт, пейзаж, портрет, фигурална композиция. Те ще подобрят знанията си за перспектива, уменията си за композиционно изграждане, щрих и светлосянка, ще се запознаят с пропорции на човешко лице и фигура. Освен това ще получат теоретични знания по „История на изкуството“, като гледат репродукции и филмчета за известни български и световни художници, за да се запознаят с особеностите на тяхното творчество.

В тези две групи таксите са: карта за 4 занимания – 60 лв. (картата може да се ползва в рамките на 6 седмици); еднократно занимание – 20 лв.; отстъпка за братя/сестри.

Групата в събота от 13 до 14.30 ч. е за деца от 8 до 15 г. и програмата е модулна (всеки модул е от 4 занимания).Започваме от 5 октомври с модул Керамика и грънчарство и в рамките на месеца ще преминем пълния цикъл: от моделиране с глина – ръчно и на грънчарското колело, изработване на релефи и обемни форми, работа с платки и фуршове и, след изпичане на моделираните форми, децата ще ги оцветят с бои за керамика.
Следват модулите: Рисуване с акрилни бои; Моден дизайн, интериор и дизайн на коли; Рисуване върху стъкло и коприна; Сценография – изработване на кукли, декори, макети; Графични техники – работа с въглен, линогравюра и много други интересни занимания. Карта за 4 занимания – 60 лв. (с цел да се осигури последователност и системност в работата, максимум едно пропуснато занимание може да се отработи в рамките на две седмици след завършване на модула).

Във всяка група максималният брой на децата е 16, с тях работят двама преподаватели.

Вече порасналите ни деца, над 15 годишни, могат да се включат в групата за възрастни: неделя, 13-15 ч. – рисуване с маслени бои; всяко занимание е 120 минути, карта за 4 занимания – 125 лв.

Всички материали се осигуряват от нас и са включени в таксата. Изработените творби остават за курсистите, като с тях те могат да участват в традиционните годишни изложби на Арт клуба, както и в конкурси по желание.

Не се колебайте, доверете ни се да творим заедно! В Арт клуб Рояна ще намерите своето ново хоби и много приятели!

За допълнителни въпроси и записване: тел. 0898419775, royana2008@gmail.com

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

За допълнителни въпроси и записване: тел. 0898419775, royana2008@gmail.com

Къде се намира:

ул. Цар Саумил 22

Как да стигна:

Трамвай 7,1,6, 10, 8, 4, 5

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

телефон 0898/419775
имейл: royana2008@gmail.com;
www.royana-bg.com;
Фейсбук страница: Арт клуб Рояна

*Необходимо е предварително записване:

За допълнителни въпроси и записване: тел. 0898419775, royana2008@gmail.com

Последна редакция: 05.09.2019 г.

реклама
реклама