Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Salt&Art

сря 6+ г 1200 лв*
нед
чет
Сподели:

Въздушната йога е любима практика за децата. Всички упражнения (асани) се изпълняват с помощта на люлка-хамак. Този вид йога е подходяща за деца над 6 години и е особено важна за растежа на детето, защото благодарение на някои пози чрез висенето могат да се коригират изкривявания на гръбначния стълб и да се подобри стойката. Тези обърнати пози са напълно безопасни, а нашите инструктори са преминали специално обучение за работа с деца по системата Yoga Fly. Всички класове са специално разработени според нуждите и възможностите на децата. Работи се използвайки силата на гравитацията, тялото се разтяга с лекота, без напъване, а ставите не се натоварват излишно. Акробатичните елементи са без състезателен характер и включени в практиката създават усещането, че сякаш летим, като правят този вид йога особено привлекателен и забавен за децата. Съчетанието от безгрижност като на люлката в парка, опитен възрастен инструктор и в същото време сигурност от подкрепата на хамака премахват страха.

Ползите от практикуването са много като сред тях освен коригирането и превенцията на гръбначни изкривявания прибавяме и намаляването на нервното напрежение, невероятното разтягане и гъвкавост, както и развиването на чувство за доверие и сигурност, подобно само на усещането в майчината утроба. Наднорменото тегло се регулира благодарение на засилването на кръвообращението, а мускулите стават по-силни и оформени. Практиката е особено полезна и при лениви черва, автоимунни заболявания и емоционален дисбаланс. Дишането съчетано с движението и различните упражнения за отваряне на гръдния кош обогатяват часа и учат на правилно, пълноценно дишане и овладяване на емоциите. С дихателните упражнения се увеличава капацитета на белите дробове, а съчетанието им със солна и спелеотерапия добавя стойност към засилването на имунната система и по-рядкото боледуване.

Всяка практика при нас завършва с приказка в хамак и истински забавен планетариум, в който наблюдаваме звездите, докато си почиваме. Този вид релаксация намалява агресията и помага на по-активни деца да станат спокойни, а на всички да подобрят качеството на съня си и да се научат как да се отпускат пълноценно.

Salt&Art – Солни стаи и Йога студио
Адрес: кв. Изток, ул. Академик Методи Попов 1
Телефон: 0888 9999 15
https://saltart.bg
https://www.facebook.com/SaltArtRooms

Въздушна йога за деца 6+ години и се провежда в:

сряда с Доротея - 17.30-18.45
четвъртък със Светла Иванова - 16.30-17.15, 17.30-18.15
неделя със Светла Иванова - 15.00-15.45, 17.00-17.45, 17.45-18.30

Нужно е запазване на място на:
https://saltart.bg/page/vazdushna-yoga-za-deca-samo-v-salt-art

Цена: 12 лв – единично посещение
С карта за 4 посещения: 44 лв + Бонус 1 солна терапия
С карта за 8 посещения: 80 лв + Бонус 2 солни терапии
https://saltart.bg/page/vazdushna-yoga-za-deca-samo-v-salt-art

текст: Организаторите

Къде:

Salt&Art

*Необходимо е предварително записване:

Нужно е запазване на място на:
https://saltart.bg/page/vazdushna-yoga-za-deca-samo-v-salt-art

Къде се намира:

жк. Изток, ул. "Академик Методи Попов" 1

Как да стигна:

Метростанция Жолио Кюри, Автобус 67,413, 84,184, 204,213,280,305,306,604,76,304,Тролей 11,4,5,8

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

088 899 9915
https://saltart.bg/
https://www.facebook.com/SaltArtRooms/

*Необходимо е предварително записване:

Нужно е запазване на място на:
https://saltart.bg/page/vazdushna-yoga-za-deca-samo-v-salt-art

Последна редакция: 15.01.2020 г.

реклама
реклама