Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Когато сладките ви бебоци започнат да щъкат все повече, идва моментът на лудите игри и забави! Мотото на Танцови игри е:  Забавляваме се заедно! Тук няма правила, освен едно: Игра!

Тук се гоним, скачаме, търкаляме, пеем, танцуваме на воля, правим кръгчета, крием се и какво ли още не. Играейки броим, назоваваме действията, назоваваме части на тялото и най-вече - осигуряваме си време, изпълнено с любов, смях и приключения!

Танцуваме и играем - една комбинация, в която децата развиват по-добра координация, гъвкавост, музикалност и ритмичност, а родителите, освен че могат добре да се раздвижат, придобиват тонус, грация, издръжливост, танцови умения и със сигурност много се забавляват. Движението сплотява семейната връзка и насърчава нови приятелства, като включва техники и методи от съвременния танц и импровизационния театър в съчетание с различни детски игри.

NB: Желателно е да се носят резервни дрешки за преобличане.

За деца от 1 до 3 годинки
Вход: 12 лв. родител и дете

Заповядайте!
______________________________________________________

Ана Митева завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ през 2007, специалност Танцов Театър.

Към момента е активен танцьор, хореограф и преподавател по Съвременен танц и Танцов тренинг. Автор е на танцови практики за майки и бебета – „Мама и бебе танцуват“и „Танцови игри“.

„Вярвам, че всичко в живота е взаимосвързано - енергията е една за всички и навсякъде. Вярвам в чистата и творяща природа, с която всеки от нас е дарен. Познавам тази чистота, тъй като я виждам във всяко движещо се тяло, във всеки танц.”

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Акад, Методи Попов 1

Как да стигна:

Метро – Метростанция Жолио Кюри,
Автобус 67,413,N2, 84,184,N1; Тролей11,4,5,8

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

088 898 5009

https://web.facebook.com/malkiprikazki/

Последна редакция: 18.09.2019 г.

реклама
реклама