Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Учебница „9 музи“ предлага незабравими преживявания за вашите деца чрез школите и заниманията, които сме приготвили за тях през есенно-зимния сезон на 2019/2020 г.

За да прецените кое от заниманията ни е подходящо за децата ви и дали ще им е интересно, ги запишете на БЕЗПЛАТНИТЕ ни открити уроци:  https://9musesbg.com/sabitia-zapisvane/

Може да включите вашите деца в:

1.    Театрална школа -  "ТЕАТРАЛНА УЧЕБНИЦА" е осеммесечен курс по актьорско майсторство и е подходущ за деца от 9 до 13 години. Протича в две нива и цели да запознае децата с основите на театралното изкуство, изграждането на роля, работата с текст, усвояването на комуникация и дисциплина, изготвяне на етюди или откъси от представления. На края на курса децата ще имат реална възможност да се изявят на сцената.
Тук ще намерите повече информация за кеатралната школа

2.    Курс по рисуване и анимация „МАЛКИ АНИМАТОРИ“ - Учебница "9 музи" и ателие "Анимация Без Граници" предлагат възможност от началото на октомври 2019 г. Вашето дете да се включи в курса "Малки аниматори".  Курсът е с продължителност десет седмици и е разделен на два модула "Рисуване" и "Анимация". Подходящ е за деца от 5 до 10 години. Успешно завършилите деца ще получат сертификат.
Научете повече за курса

3.    Курс по РОБОТИКА - Роботиката е подходящ и много интересен за учениците начин да научат програмиране, да опознаят съвременните технологии и да се докоснат до различни науки! По време на курсовете се тренират и важни индивидуални умения, полезни за личностното и професионално развитие на учениците в бъдеще. Занятията по роботика обхващат разнообразни теми, съобразени с интересите и възрастта на учениците между 1 и 10 клас.
Тук ще научите повече за курса по роботика

4.    Курс по ОРАТОРСКО МАЙСТОРСТВО ЗА ДЕЦА - Умението на децата да говорят успешно пред група от хора и да комуникират ще им помогне както в училище, така и в бъдеще. И колкото по-рано децата усвоят това умение, толкова повече възможности ще се откриват пред тях и те ще успяват да се възползват от тях. Курса е с продължителност 8 месеца и през това врме децата ще се научат, как да представят уверено и с усмивка информация, която ги вълнува, ще научат полезни знания и ще учат за себе си. Курсът е подходящ за ученици от 6 до 12 клас. Обучител: Мартин Братанов – Съоснователн на “Проек По-Знание”, Лектор и учител в ЧСУ Рьорих.
Научете повече

5.    АРТ школа - Чрез прилагането на различни арт техники целим да развиваме креативността и сръчността при децата. Заедно с Тони  Младенова децата ще се занимават с декупаж, ще изработват цветя от хартия, ще рисуват върху текстил, стъкло и дърво, ще се занимават с оригами  и др. 

6.    ТАНЦИ: https://9musesbg.com/9muses/tanci/

–  БАЛЕТ в Учебница "9 музи", заедно с Ваня Зографова (балерина и педагог с дългогодишен опит) целим  да популяризираме изкуството на танца и изяществото на балета сред децата и техните родители.

-   МОДЕРНИ ТАНЦИ с Боги – заедно с лъчезарната и магнетична Богомила децата ще навлязат в магията на модерните танци. Нашата цел е децата да растат здрави, енергични и креативни, тук ние помагаме за тяхното физическо и емоционално развитие.

7.    Интерактивен АНГЛИЙСКИ ЕЗИК – Пригответе се за приказно преживяване и забавно обучение, което ще достави удоволствие на вашето дете.Курса ще протече посредством много песни, истори, игри, филмчета на Дисни и интерактивни упражнения с предизвикателства и награди, чрез които детето лесно ще запаметява нови изрази и думи.Чрез виртуално пътуване до различни англоговорящи страни по света детето ще се запознае с други култури и обичаи и ще обогати знанията си по английски език.
Научете повече за курса по английски език

8.    За най-малките до 6 годишно възраст:
-     ,,БЕЙБИ УЧЕБНИЦА,, - за деца до 3 годишно възраст - курс за ранно детско развитие, включва монтесори уптажнения, съчетани с много движение и музика, първи стъпки в социализацията.
-    Актьорско майсторство за най-малките от 3 до 6 години - да навлезнем в изкуството с игри. Децата усъвършенстват уменията си за говор, движение, игра импровизация, чрез упражнения и активни задачи, работа с кукли, реквизит и костюми.

9.    ЗА БЪДЕЩИТЕ МАЙКИ - Щастливи сме да ви запознаем с една нова за нашия център дисциплина. Тя е специално за бъдещи мами. Точно така, говорим за йога-гимнастика за бременни. Тя има за цел подобряване на физическото, психическото и емоционалното състояние на жената в предродов период, а натоварването е адаптирано според различните триместри като се използва и диференцирания подход. Програмата е подходяща също и за постродов период, но до 3-я месец, както и за жени раждали – секцио. Тя е научно защитена и има социален характер.
Научете повече тук

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

Изисква се предварително записване за безплатните открити уроци или за отделните занимания, защото местата ни са ограничени!
За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0886 78 78 99, 0889 54 57 75

Къде се намира:

кв.Кръстова вада, ул."Сашо Николов – Сладура" 7

Как да стигна:

УЧЕБНИЦА"9 музи" се намира на 8 минути пеша от Метростанция "Витоша" и Парадайз мол.
Автобус 64,93,122,98

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0886 78 78 99, 0889 54 57 75
www.9musesbg.com
Facebook: www.facebook.com/9musesbg
Instagram: www.instagram.com/uchebnitsa9
Youtube: http://bit.ly/2MhSjqc

*Необходимо е предварително записване:

Изисква се предварително записване за безплатните открити уроци или за отделните занимания, защото местата ни са ограничени!
За записване и повече информация може да се обадите на телефон 0886 78 78 99, 0889 54 57 75

Последна редакция: 14.10.2019 г.

 

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКА ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и са ...

Академия по програмиране и роботика

6-13г.

-

Академия по програмиране и роботика

- 6-13г. -

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА УЧЕНИЦИ СЛЪНЧИЦЕ

ПРОГРАМИРАНЕ И РОБОТИКА ЗА ДЕЦА – НОВИ ГРУПИ И ДЕМО УРОЦИ В АКАДЕМИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ И ...

Имаме удоволствието да Ви информираме, че започнаха записванията за новата учебна година 2019/2020 в Курса по Програмиране и Роботика за ученици, който се организира от Академията по Програмиране и Роботика за ученици Слънчице. Занятията в Курса обхващат ученици във възрастовата група 1-5 клас и ...

 

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придо ...

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще поведе д ...

Jolly Kids

4-7г.

-

Jolly Kids

- 4-7г. -

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Френски чрез йога и изкуства за деца на 4-7 г.

Развълнувани сме да ви разкажем за един необикновен курс по френски език. В една шарена плетеница от истории, песни, игри, артистични проекти и йога, децата ще придобият много знания и с лекота ще напреднат с езика.Симона Грошевска, сертифициран йога учител за деца и психодрама терапевт, ще повед ...

реклама
реклама