Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Парк Заимов

1800 ч 0-3 г безплатно
3-7 г
7-12 г
Сподели:

На  12 септември, понеделник, от 18.00 часа пред театър „София“ в парк „Владимир Заимов“ в столицата  Българско национално радио ще направи премиера на новите си медийни продукти, преназначени за детската аудитория: 24-часов стрийминг канал с детска музика и приказки и новия детски сайт - ДЕТСКОТО.БНР .

Каналът с детска музика и приказки започна да излъчва през лятната ваканция 24 часа в денонощието детска музика и приказки на интернет адрес http://www.binar.bg/ .

Детският портал ДЕТСКОТО.БНР ще стартира в навечерието на новата учебна година на 12 септември. Там ще откриете много детски предавания, излъчени в ефира, новини, любопитни факти, богата галерия от снимки и рисунки, игри, детско творчество и конкурси.

Сайтът е оптимизиран за ползване през мобилни устройства, за да може да се ползва чрез таблет и телефон от децата, родителите и учителите в предучилищното и училищно образование.  В различните  му категории  -  „ Фантазирай“, „Тайни и загадки“, „Изкуство“, „Музикална кутийка“, „От соул до рокендрол“, „Написах сам“, „Златната ябълка“ , „Междучасие“,  „Приказки“, „Искри”,“ До-ре-ми“ и, „Къщата“,  те ще намерят десетки начини да се забавляват, да творят и да научават нови  неща.

ДЕТСКОТО.БНР представя огромната продукция на националната медия и не препраща към чуждо съдържание и други сайтове, което е важно за безопасното му ползване от най-малките.  За „Детското.БНР“ работят редакторите Ирина Вълчанова, Калина Колева, Виолета Димитрова и  Ани Маринова от Детска редакция на програма „Христо Ботев“.

текст: http://bnr.bg

Контакти:

http://www.binar.bg/

Къде се намира:

бул. Янко Сакъзов 15

Как да стингнем:

Автобус 11, 213, 75, 404, трамвай 20,22,23

С кола:

Зелена зона

Пие ми се вода:

От ресторантчетата и магазините по Я. Сакъзов

Пишка ми се:

Има химически тоалетни, както и тоалетни по заведенията.

Купи ми го:

Разбира се, че се продават разнообразни "безценни неща" - от захарен памук до пистолети за сапунени балони.

София играе:

Един от любимите паркове на столичани - заради многото детски игрушки за различни възрасти, заради фестивалите, които непрекъснато се организират там, заради заведенията, в които родителите могат да си поговорят, докато децата дивеят на воля из парка.

 

 

Контакти:

http://www.binar.bg/

Последна редакция: 07.11.2017 г.
Прочетена: 281 пъти

реклама
реклама