Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

internet

1500 ч всички безплатно
Сподели:

 Скъпи приятели, родители и деца,

В условията, в които сме поставени, е много важно да продължим да бъдем физически активни. Именно затова спортният клуб по таекуондо на Национална Спортна Академия „Васил Левски“ със съдействието на Българска Федерация по Таекуондо започва излъчване на живо във фейсбук на тренировки по таекуондо и обща кондиция всеки ден.

Тренировките са безплатни и всеки, който желае да се включи, е добре дошъл. За целта посетете страницата на клуба във фейсбук - Taekwondo Fitness NSA и следете предаванията на живо. Не се изисква предварителна подготовка или опит. Просто подсигурете на вашето дете безопасно пространство във вашия дом, удобно облекло за тренировка и разбира се връзка към фейсбук страницата на клуба - Taekwondo Fitness NSA. Това ще бъде един практичен начин децата да спортуват в домашната обстановка, която обстоятелствата ни налагат. Всеки от нас трябва по различен начин да изпълнява обществения си дълг и ние от „Таекуондо фитнес НСА“ избираме така.

Доброто здравословно състояние, липсата на противопоказания за физическа активност и родителското разрешение и контрол са задължителни за участие в заниманията. Участниците в заниманията участват на собствена отговорност и СК "Таекуондо Фитнес НСА" не носи отговорност при инцидент или травма.

Начало вторник, 17 март 2020, 15:00 часа

MENS SANA IN CORPORE SANO

Всеки ден нова тренировка тук - Taekwondo Fitness NSA. Ако сте изпуснали старите, може да ги гледате на същата страница.

текст: Организаторите

Къде

internet

Къде се намира:

internet

Последна редакция: 26.03.2020 г.

реклама
реклама