Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

internet

1900 ч 7+ г -
Сподели:

С оглед на създалата се ситуация и ние решихме да Ви покажем нещо от архивите на нашия клас, а по-точно, дипломния ни спектакъл "Седемте козлета и вълкът".
На 26-ти март, четвъртък тук ще публикуваме линк към YouTube, където ще може да го гледате.

"Седемте козлета и вълкът"

Постановка и режисура -
проф. Боньо Лунгов,
доц. Майя Енчева,
доц. д-р Константин Каракостов

Музика: доц. д-р Константин Каракостов

Участват абсолвентите от специалност „Актьорство за куклен театър“, клас доц. Майя Енчева, випуск 2019.
Александър Станковски, Ана-Мария Желязкова, Атанас Димитров, Валентин Митев, Велизара Петкова, Вероника Барутчийска, Георги Димов, Гергана Либова, Димитър Пишев, Дияна Георгиева, Ивета Маринова, Йоана Рачева, Мартин Пашов, Светлина Станчева

Какво се крие зад „Седемте козлета и вълкът“?

От векове, ние хората, и малки и големи, обичаме приказките. Обичаме да ги слушаме, да ги разказваме, да ги гледаме на кино или в театъра, да се страхуваме или да мечтаем зедно с техните герои. И студентите по актьорско майсторство за куклен театър при НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ ще ви разкажат една от най-любимите – „Вълкът и седемте козлета“.

Те направиха свой оригинален прочит, използвайки текста на класическата приказка. В три абсолютно различни миниатюри публиката ще се срещне с познатите герои.

Но кой е вълкът и кои са козлетата? И дали той е един, а козлетата са точно седем? Спектакълът е изпълнен с много музика, песни, танци, кукли, ултравиолет и много, много смях. И както е във всички приказки, краят е щастлив и доброто побеждава злото.

Спектакълът е подходящ за зрители над 7 години.

текст: Организаторите

Къде

internet

Къде се намира:

internet

Последна редакция: 24.03.2020 г.

реклама
реклама