Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

- всички -
Сподели:

Ерготерапия у вас с Руслана - Предложения и клипчета, пълни с енергия, настроение и нови идеи за развиващи занимания и игри за различни възрасти, които лесно може да приложите вкъщи.

И не, това не е поредната любителска страница на ентусиазирана мама. Руслана е лицензиран ерготерапевт, с многодишен опит в работата с деца. (Успява да работи дори и със собствените си деца, мъж и куче, което си е цяло постижение :))

Какво е за мен ерготерапията? Ето какво пише Руслана на страницата си във фейсбук - Ерготерапия у вас с Руслана

Избрах ерготерапията за мое приключение , защото тя се интересува от детето не само като поведение, а и като личност, движение и емоция.
Този терапевтичен метод ми позволява свобода, артистичност, участие в значими дейности, помага ми да бъда по-добър човек като помагам на другите.

Ерготерапията се фокусира върху дейности от ежедневието, които имат терапевтичен ефект върху децата, доставят им удоволствие, мотивират ги и им помагат да бъдат самостоятелни. В ерготерапевтичния процес дейностите са и цел и средство!

Може би знаете поговорката  „Кажи ми и ще забравя, Научи ме и ще запомня, покажи ми  и ще мога!“ – това е за мен ерготерапията – възможност да подкрепя децата, за да повярват, че могат.

В страницата Ерготерапия у вас с Руслана, може да се запишете и за индивидуална консултация, може да задавате въпроси и да коментирате. А ето линк и към сайта - Всяко дете и всяко семейство, в който може да прочетете по-подробно и структурирано за ерготерапията, услугите и предложенията.

Тук качвам едно от предложенията за занимания у дома от страницата й и го назначавам за задача за деня вкъщи - всеки да си наизусти името и да може да го изпълнява без грешка!

текст: София играе

Последна редакция: 26.03.2020 г.

реклама
реклама