Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Какво е реката, какво е водата? Най-просто казано тя е живот! И това не е само за нас хората, а за всички живи същества. В урока по рисуване ще видим как реката става събирателна точка за всички животни от всяка една местност. Реката е мястото за утоляване на жажда, прехрана, територална граница. Не на последно място, ще поговорим и за опазването на реките от замърсяване, как може да става това и защо трябва да го правим!

За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми за онлайн курсовете по рисуване.

Продължителността на онлайн курса по рисуване е 60 минути. Курсът ще се проведе в събота, 23-ти май от 11:10ч. до 12:10ч. Препоръчително е да сте на линия 10мин. преди започване на заниманието, за да ви поканим в общ чат за участие. Урокът ще се проведе през фейсбук месинджър, а децата ще се включат през профилите на родителите си.

Групата за участие е до 4 деца, а задължително условие за провеждане на заниманието е участието на не по-малко от две деца. Сформирани са две допълнителни групи с час на провеждане от 10:00ч. до 11:00ч. и от 12:20ч. до 13:20ч.

Нужните материали за урока са:
- Кадастрон - по-дебела хартия от обикновената с размер А4;
- За предпочитане акварелни бои. Ако нямате такива, може и темперни;
- Две четки, голяма (дебела) и малка (тънка). Голямата е за рисуване на едри форми, а малката за рисуване на финните детайли;
- Графичен молив между HB и 3B, твърда гумичка и острилка;
- Пастели, без значение дали са маслени или сухи;
- Въглени за рисуване и хлебна гума, ако имате налични.

За участие в урока е необходим работещ компютър/таблет/телефон с включена камера и микрофон и достъп до интернет. Колкото по-голям е екранът на вашето устройство, толкова по-добре ще вижда вашето дете. Екранът ще бъде разделен на по-малки екрани, чиито брой ще съответства на броя на участниците.

Участието е активно след предварително записване на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com и заплащане на урока по банков път. Ако желаете да се включите, ще ви бъде изпратена темата с добавен снимков материал, който детето ще може да използва по време на урока, както и подробни инструкции за участие.

Цената на единичен урок е 7лв., а цената за три урока е 20лв., като включването в уроците се осъществява след предварително заплащане по банков път на банковата ни сметка (в лева/BGN):
Деца Слънца ЕООД
IBAN: BG55 FINV 9150 1017 0735 27
BIC: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка
First Investment Bank or Fibank.

Очакваме ви с нетърпение!

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

Последна редакция: 18.05.2020 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама