Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Фондация „Можем Заедно“ и Конна база "Ахил" отново отварят врати на най-усмихнатия празник за традиционното си благотворително събитие, чиято цел е набиране на средства за провеждане на конна терапия на деца със специфични нужди. Тази година конната база ще бъде отворена за всички деца и техните родители не един, не два, а ЦЕЛИ ТРИ дена!

Очакваме ви с нетърпение на 30.05, 31.05 и 1.06 от 11 до 18ч. в Конна база "Ахил", за да видите нашите кончета, да им се порадвате и да се повозите на гърба им.
Входът е на базата на дарение. Събраните дарения ще се използват 100% за провеждане на конна терапия на деца със специфични нужди. Терапията се провежда вече трета година на територията на конната база като за някои деца тя ще бъде продължение, а за други - нов старт, шанс за тях и техните семейства.
Заповядайте при нас! Вашето преживяване ще подкрепи нашата и ваша кауза и ще донесе усмивки на много деца, които имат нужда от помощ всеки ден.

Може да подкрепите нашата кампания и в платформата Volontime - социалната мрежа за добри дела, единствената платформа, която не удържа такса от направените дарения.
За да направите дарение, разгледайте нашата кампанията
https://volontime.com/donation-campaigns/89
като копирате линка.

Място на провеждане: Конна база "Ахил", адрес: бул. "Симеоновско шосе" и ул. "Буйново ждрело", срещу бившето ханче "Шумако", в момента Game Castle.
Спирка "Шумако" на автобус 98.

За повече информация и упътване: тел. 0895686019, 0888253349

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация и упътване: тел. 0895686019, 0888253349

Къде се намира:

бул. "Симеоновско шосе" и ул. "Буйново ждрело"

Как да стигна:

Автобус 98, спирка "Шумако"

С кола:

между кв. „Симеоново“ и с. Бистрица, на 4,5 км от бул. „Околовръстен път“

Контакти:

+359 895 686 019
ahil@konnabaza.bg
https://sofia.konnabaza.bg/
https://www.facebook.com/konna.baza.ahil.sofia/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация и упътване: тел. 0895686019, 0888253349

Последна редакция: 20.05.2020 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама