Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

internet

1730 ч 2+ г 1500 лв
Сподели:

Скъпи приятели, каним ви на една среща във виртуалното пространство на Fox book café! Дните поставят всички нас на изпитание, но децата имат своята потребност от музика и вълнуващи преживявания. Ние търсим пътища да бъдем заедно и то по начин, който да запази автентичността.

Приготвили сме театър „Житената питка“, музика, среща с книга и много изненади. Моливка и Гумичко ще ни разкажат за буквите и книгите. Какво можем да открием в света на книгите? Защо са важни за нас? Елате заедно да надникнем в този свят.

„Приказки по ноти“ са адресирани към чувствата, въображението и развитието на емоционалната интелигентност. За децата е важно да възприемат мелодичността на езика, красивите думи, добрите постъпки. Докато растат, светът на приказките и музиката помага не само да осмислят вътрешните си преживявания, но и да приемат и опознаят външния свят.

Към  нашата среща ще се присъедини и Десислава Алексиева - филолог, управител на FOX book café, създател на Читателски клуб „Най-малките лисичета.
Автори и водещи на „Приказки по ноти“ са Цвети и Миа. Миа е детски учител, актьор и приложник. Цвети е артист - музикант /група Евентуално/, автор на песни, актьор, а в сферата на приложните дейности е известна като Цветоплети. И двете имат богат опит в работата с деца.

Вход: 15 лв
Начин на плащане: натиснете "Tickets"/"Билети" и линкът ще ви отведе към страничката в нашия сайт, откъдето ще можете да закупите билет чрез плащане с карта или по банков път.
Можете да се регистрирате на следния линк, но ще получите достъп до събитието само след закупуване на билет.  https://shop.foxbooks.bg/nachalo/3268-prikazki-po-noti-teatr-i-muzika-v-sveta-na-knigite.html

Ако плащате в последния момент, пишете ни имейл на foxbookcafe@abv.bg, или на страничката, за да можем да ви включим навреме. При по-късни регистрации може да няма техническа възможност да ви включим, макар че ще направим всичко възможно.

текст: Организаторите

Къде

internet

Организатор:

FOX Book Café

Организатор:

FOX Book Café

Къде се намира:

internet

Последна редакция: 21.05.2020 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама