Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

internet

1500 ч родители 2000 лв
Сподели:

Всички искаме да се чувстваме добре в семейството си. Да ни е уютно и приятно. Да се справяме заедно с трудните моменти. И ако може трудни моменти да няма. Последните месеци, а и бъдещите няколко ни поставиха в неочаквана ситуация, с която  трябва да се справим.
 Всички семейства преминават през различни кризи. Някои от тези кризи са типични и се случват в семействата, а други са неочаквани и ни поставят в доста неприятни ситуации. Ако  те съвпаднат става още по трудно.
На уебинара ще разгледаме кои са типичните кризи, през които преминават семействата. Ще обърнем внимание и на различни външни фактори, които могат да влияят негативно. Също така ще представим и какво е нужно на семейството като умения, за да премине успешно през тези моменти, независимо дали са очаквани или не.

Водещ е Борислава Илиева - детски и юношески психолог
Цена 20 лева.
Можете да се регистрирате от сайта на Уебинария: https://webinaria.bg/събития/eventdetails/семейството-по-време-на-криза
След регистрация ще получите линк за вход, ако не получавате линк, моля проверете в СПАМ папката си дали случайно имейлът не е попаднал там.
Достъп до събитието ще получите след заплащане на таксата.
Начин на плащане: натиснете "Tickets"/"Билети"  и линкът ще ви отведе към страничката в нашия сайт, откъдето ще можете да закупите билет чрез плащане с карта или по банков път. Моля, избирайте начин на доставка "Получаване на място от FOX book café", за да не се начисли такса за доставка при поръчката.

Ако плащате в последния момент, пишете ни имейл на foxbookcafe@abv.bg, или на страничката, за да можем да ви включим навреме. При по-късни регистрации може да няма техническа възможност да ви включим.

текст: Организаторите

Къде

internet

Организатор:

FOX Book Café

Организатор:

FOX Book Café

Къде се намира:

internet

Последна редакция: 21.05.2020 г.

пон - пет

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да и ...

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторния н ...

Jolly Kids

пон - пет

3-7 г.

-

Jolly Kids

пон - пет 3-7 г. -

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Английски за деца 3-7 г. с Jolly Kids

Учете АНГЛИЙСКИ с нас в просторния ни зелен двор или от уюта на вашия дом.  Подготвили сме ви разнообразни варианти и форми на обучение, така че за всекиго да има по нещо. Присъствено обучение Тази година нашето традиционно английско лятно училище за деца на 3-7 г. ще се случва в просторни ...

реклама
реклама