Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Дойде и този сезон, който ни изправя пред редица предизвикателсва – нас като родители от една, и от друга страна - нашите деца.

В тази лекция ще си говорим най-вече - какво е то терапия с етерични масла, какво представляват те – модерен каприз или хилядолетна традиция. Как ефективно да си помагаме с тях на физическо, но и на емоционално ниво. Как да ги прилагаме върху нашите деца, тъй като те са безопастни и ефективни дори и за малки бебета. Как можем да изчистим въздуха в затворени помещения и да се предпазим от въшни патогени -като вируси, бактерии, алергени.

Знаете ли ,че ароматните молекули се свързват с център в мозъка, който отговаря за чувствата и емоциите, а знаете ли, че с тяхна помощ може ефективно да се отървете от гъбична инфекция или запушен нос, тези и още подобни казуси ще разискваме на нашето събитие. Лесно и ефективно.

А за да е още по-интересно, ще ви предоставим възможността сами да изготвите ароматерапевтичен бленд според вашите конкретни нужди. Ще ви запозная с основните правила и как ефективно и безопастно да изпозлвате етеричните масла в ежедневието си.

Всички дечица, които присъстват на лекцията със своите мами ще могат да си играят напълно безплатно в детски клуб "Смърфони". Лекцията ще води
Анахид Гълъбова сертифицирана към National Association For Holistic Aromatherapy UK, ароматерапевт с 8 годишен опит, майка на две деца.
Вход: 15 лв. (включва мостри и направен по време на лекцията ароматерапевтичен бленд.)
За записване на тел. 0885699740

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване на тел. 0885699740

Къде се намира:

жк. Овча Купел 1, бл. 431-А

Как да стигна:

Автобус 102,11,60,73,N3

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0885699740

http://www.smarfoni.com/
https://www.facebook.com/smarfoni/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване на тел. 0885699740

Последна редакция: 14.10.2020 г.

реклама
реклама