Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

1000 ч 5+ г 1000 лв
Сподели:

Пловдив е едно много особено място за всеки творец. Това е така, защото от този град са произлезли едни от най-известните ни художници. Известен, но не само в Пловдив, а и из целия свят е Златю Бояджиев или както са го наричали "Златен Златю"! По време на урока децата ще научат много и интересни факти за него и неговото творчество. Ще разгледаме и някои от най-забележителните му произведения, свързани с родния бит и култура. Задачата на нашите малки творци ще бъде да нарисуват съвременното село през техните собствени очи, да разкажат рисувайки как си представят селото и с какво го свързват.

За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми за онлайн курсовете по рисуване.

Продължителността на онлайн курса по рисуване е 60 минути. Курсът ще се проведе в събота 16-ти януари от 10:00ч. до 11:00ч. Препоръчително е да сте на линия 10мин. преди започване на заниманието, за да ви поканим в общ чат за участие. Урокът ще се проведе през фейсбук месинджър, а децата ще се включат през профилите на родителите си.
Групата за участие е до 4 деца, а задължително условие за провеждане на заниманието е участието на не по-малко от две деца. При повече от четирима желаещи ще се сформира допълнителна група.

Нужните материали за урока са: - Кадастрон - по-дебела хартия от обикновената с размер А4; - За предпочитане акварелни бои. Ако нямате такива, може и темперни; - Две четки, голяма (дебела) и малка (тънка). Голямата е за рисуване на едри форми, а малката за рисуване на финните детайли; - Графичен молив между HB и 3B, твърда гумичка и острилка; - Пастели, без значение дали са маслени или сухи; - Въглени за рисуване и хлебна гума, ако имате налични.

За участие в урока е необходим работещ компютър/таблет/телефон с включена камера и микрофон и достъп до интернет. Колкото по-голям е екранът на вашето устройство, толкова по-добре ще вижда вашето дете. Екранът ще бъде разделен на по-малки екрани, чиито брой ще съответства на броя на участниците.

Участието е активно след предварително записване на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com и заплащане на урока по банков път.
Ако желаете да се включите, ще ви бъде изпратена темата с добавен снимков материал, който детето ще може да използва по време на урока, както и подробни инструкции за участие.

Цената на единичен урок е 10лв., а цената за три урока е 27лв., като включването в уроците се осъществява след предварително заплащане по банков път на банковата ни сметка (в лева/BGN): Деца Слънца ЕООД IBAN: BG55 FINV 9150 1017 0735 27 BIC: FINVBGSF Първа инвестиционна банка First Investment Bank or Fibank.

Очакваме ви с нетърпение!

текст: Организаторите

Къде

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 13.01.2021 г.

реклама
реклама