Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

1030 ч родители безплатно
Сподели:

Всички ние родители, педагози и тесни специалисти, работещи с деца, се вълнуваме какво ни чака в бъдеще и как да подкрепим децата да сътворяват живота си с увереност, себепознание и грижа за света около тях.
Образователна общност Варна и Академия за родители сме щастливи да ви поканим на онлайн среща-дискусия на тема: “Децата на бъдещето през призмата на метода “Монтесори””
Имаме удоволствието наш вдъхновител по темата да е Румяна Илиева. През 2000 г., тя се среща с йога и източната философия и започва да се вълнува от темата за образователна алтернатива за духовно израстване на човешкия род. В търсене на по-добро образование за своя син, Румяна открива образователния метод Монтесори. През 2016 г. основава първия образователен център „Монтесори“ в България за ученици на възраст 6-12 години. Получава обучение по метода от AMI (Международна Монтесори Асоциация), Higher Ground Education – Калифорния и участва в редица международни конгреси, конференции и семинари. През 2018 г. тя основава и “Montessori School of Varna” - ЧОУ „Монтесори Варна“. Румяна с радост откликна на поканата ни да ни подкрепи в популяризирането на Монтесори метода и да ни разкаже за:
- “Тухлената стена” на българското образование
- Традиционно или алтернативно образование
- Известни Монтесори възпитаници и техният принос за света
- Може ли един метод създаден преди 100 години да подготви децата ни за бъдещето?
- Мястото на възрастните в живота на децата през погледа на Д-р Монтесори за изграждане на истинските “граждани на света”.
Очаквайте представяне на информация по темите на 27/02/2021 (събота) от 10:30 часа. След презентацията ще проведем дискусионна част специално посветена на вашите въпроси.
Как да се запиша за събитието?
- За да получите персонален линк за достъп към уебинара, трябва да регистрирате тук: http://bit.ly/2N9I9sZ
Очакваме ви в събота на 27.02 от 10:30 часа в Zoom.

текст: Организаторите

Къде

online

Организатор:

Академия за родители

Организатор:

Академия за родители

Къде се намира:

online

Последна редакция: 18.02.2021 г.

пон-нед

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а прием ...

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите мог ...

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед

4+ г

-

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед 4+ г -

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите ...

реклама
реклама