Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

1100 ч 6-14г. 2000 лв*
Сподели:

От „Био игри” ви каним на едно необикновено пътешествие. Елате с нас, за да правим научни експерименти в кухнята! Елате, за да учим през симулации за уникални животни! Най-интересните теми и експерименти очакват запалените любопитковци.

Ателиетата се провеждат онлайн. А това значи, че можете да се включите отвсякъде- от двора, от планината или дори от чужбина!
Водещите ще представят научния материал по игрив и забавен начин. Децата ще учат през емоции и остроумни истории. Във всяко от заниманията те ще изработват тематични играчки, които ще останат като спомен и емоционална връзка с научния материал.
Децата ще влязат в ролята на изследователи и експериментатори. Ще се забавляват и учат за магията в природата и тайните връзки в нея.

Форматът на нашите онлайн занимания се състои от интерактивна дискусия и презентация, експеримент/симулация или ролева игра. На края на всяко занятие има творческа задача.

Всеки младши изследовател ще споделя с останалите деца в заниманието и ще намери отговори на всичките си въпроси по темата.
Дати: 03, 05, 06, 07, 08 и 09 април 2021г.
Заниманията ще се провеждат от 11:00ч. до 13:00ч. Продължителността им е 120мин.
Подходящи са за деца от 6 до 14 години.

ПРОГРАМА

Ателие „Необикновени животни“, 03.04.21г. /СЪБОТА/ от 11:00ч. до 12:00ч.: (Вход-свободен за това занимание!):
По време на последната си експедиция, професор Многознайко открива непознато за науката животно. По-късно разбира че това е Хоацин- птица с нокти на крилата. Заинтригуван от интересното си откритие професорът започва да търси други подобни фантастични животни. Открива цял списък, който решава да сподели с приятелите си от Био игри. Има ли животно, което стиска носа си, за да не влизат мравки в него? Има ли жаба с плоско тяло и защо е такова? Това са малка част от въпросите, на които ще дадем отговори. Младшите изследователи ще чуят завладяваща интерактивна презентация. Всяко дете ще си изработи бавноходка с подръчни материали достъпни вкъщи.

Ателие „Произход на живота“, 05.04.21г. /ВТОРНИК/ от 11:00ч. до 13:00ч.:
Кое е първото живо същество на Земята? Има ли общо то с бактериите? Съществува ли и днес? Професор Многознайко е получил писмо, от което става ясно кое е най-древното същество на Земята. В първата част на ателието, децата ще разгадаят логическа загадка и ще влязат в ролята на учени. Във втората част, ще чуят интерактивна и забавна лекция с цел да научат повече по темата. Всяко дете ще си изработи пано и гривна от естествени материали с подръчни материали.

Ателие „Приключение в рая с животни“, 06.04.21г. /СРЯДА/ от 11:00ч. до 13:00ч.:
Кой видове са изчезващи? Кой е Джералд Даръл? Свързани ли са те с „Тръста за опазване на животните“ на Даръл? Защо го помним и до днес? Младши-изследователите на Био игри ще се отправят на интерактивно приключение с цел откриването на животните и местните традиции от о. Корфу. Ще разберат повече за животните от острова по време на интерактивна презентация. Ще научат повече за мисията на Джералд Даръл през остроумни загадки и истории.
Очаква те интерактивна лекция. Всяко дете ще си изработи животно с материали достъпни във всеки дом.

Ателие „Морски изследователи- изчезването на кораловите рифове“, 07.04.21г. /ЧЕТВЪРТЪК/ от 11:00ч. до 13:00ч.:
Земята е изправена пред екологична катастрофа- кораловите рифове изчезват, а заедно с тях и домовете на морските животни! Единствените, които могат да се справят с тази катастрофа са младшите природоизследователи на Био игри. Децата ще научат повече за важността на кораловите рифове по време на интерактивна презентация. Всяко дете ще си изработи корал и морско дъно от лесно достъпни материали.

Ателие „Лъвския прайд“, 08.04.21г. /ЧЕТВЪРТЪК/ от 11:00ч. до 13:00ч.:
Проф. Многознайко изучава лъвовете и се натъква на интересна находка! Покава я на своя колега зоолог- Доцент Любопитко, който решава да помоли за помощ за разрешаването й младшите изследователи на Био игри. Тази неделя те ще се отправят на интерактивно приключение, за да намерят отговор на въпросите: Какво прави лъвът най-уникалния вид голяма котка? От какво се състои един лъвски прайд? Кога лъвовете го напускат? Могат ли лъвовете да оцеляват сами?
Децата ще участват в интерактивна лекция и движенчески игри с цел да разберат повече за поведението на лъвовете. Всяко дете ще си изработи лъв от подръчни материали.

Ателие „С вкус на шоколад“, 09.04.21г. /ПЕТЪК/ от 11:00ч. до 13:00ч.:
Кой е открил шоколада и къде? Какво съдържа той? Полезно ли е да се яде и по колко? Какво е вкус? Децата ще чуят интерактивна лекция за историята на шоколада, ще разберат какво е шоколад и кои са най-вкусните шоколади по света. Ще участват в ролева игра за определяне на различни вкусове. Всяко дете ще си направи течен шоколад и шоколадови бонбони.

Регистрация: За да гарантирате мястото на вашето дете в групата, е необходимо да попълните формуляра ТУК: https://forms.gle/6g6SqJQCcRXhhda98
и да заплатите таксата по банков път. Данните и линк за достъп, списък с нужни материали, ще получите по имейл след направена регистрация.
Този път ще сме онлайн! А това значи, че можете да се включите отвсякъде. Заповядайте!
Цялата информация за събитията можете да намерите тук: https://bit.ly/3sfCVv5

Организатор: Био-игри

Къде

online

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За да гарантирате мястото на вашето дете в групата, е необходимо да попълните формуляра ТУК: https://forms.gle/6g6SqJQCcRXhhda98

Цени:
20лв. – единично посещение
52лв. – ТРИ посещения (спестявате 12%)
66лв. – ЧЕТИРИ посещения (спестявате 17%)
70лв. – всички ПЕТ посещения (спестявате 30%)
16лв. на дете при потвърдили ДВЕ деца – приятели или от едно и също семейство (спестявате 17%)

Къде се намира:

online

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За да гарантирате мястото на вашето дете в групата, е необходимо да попълните формуляра ТУК: https://forms.gle/6g6SqJQCcRXhhda98

Цени:
20лв. – единично посещение
52лв. – ТРИ посещения (спестявате 12%)
66лв. – ЧЕТИРИ посещения (спестявате 17%)
70лв. – всички ПЕТ посещения (спестявате 30%)
16лв. на дете при потвърдили ДВЕ деца – приятели или от едно и също семейство (спестявате 17%)

Последна редакция: 31.03.2021 г.

пон-нед

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а прием ...

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите мог ...

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед

4+ г

-

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед 4+ г -

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите ...

реклама
реклама