Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Ценна пластмаса - София и Националният природонаучен музей при БАН ви канят на творчески екоуикенд # 3 | Нулево замърсяване: Рециклирай сам пластмаса

На 25 юни от 10:30 до 12:30 ч. в градинката зад Руската църква сръчните Радо и Георги от "Ценна Пластмаса София" ще ни покажат как да превръщаме отпадъчната пластмаса в нови предмети чрез алтернативен метод за рециклиране на пластмасов отпадък в домашни условия.
Работилницата е подходяща за деца над 5 годишна възраст.
Вход свободен!

На 26 юни само за посетителите на НПМ-БАН от 10:30 до 12:30 ч. Радо и Георги ще донесат своите машини за рециклиране на пластмаса и ще ви запознаят отблизо с шредера, екструдора и инжектора, с които всеки ще може да си изработи предмет за дома – карабинер, поставка за телефон, пумпал и др.

Ако имате събрани свои материали, може да ги вземете и да ги използвате при работата си, за да ви напомня за радостта от творчеството, когато си занесете в къщи.
За Ценна пластмаса – София
https://www.youtube.com/watch?v=JtA77F0Yoy4

Екоработилниците са подкрепени от „Столична община – Лятна програма“ и са част от Календара на културните събития Столична община за 2022.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Градинката зад Руската църква

Как да стигна:

Тролей 9

С кола:

Синя зона за паркиране

Последна редакция: 22.06.2022 г.

реклама
реклама