Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

24 Сеп 2022 - събота

Деца Слънца - детски център

1000 ч 6-12г. 1700 лв*
Деца Слънца - детски център 1000 ч
6-12г.     1700 лв*
Сподели:

Уроците по рисуване с Минчо се завръщат, и то как! Очакват ни невероятни теми, много изкуство, нови знания, различни художествени похвати, страхотни гости и защо не втора, не по-малко успешна и незабравима изложба!
Първият урок е посветен на Владимир Димитров - Майстора и 140 годишнината от неговото рождение. Ще се запознаем с неговия живот и малко известни факти за него. Ще разберем какво е особеното в неговото рисуване и защо са го наричали "Майстора", а самият той се е наричал "Рисувач"! Рисувайки, децата ще имат възможност да надникнат в цветния и красив свят на този толкова важен за нас българите творец! Очаква ни един чудесен урок по рисуване!

Из разговор с Майстора:
„Ако искате да ме разберете, елате с мен в една пролетна утрин. Чуйте как жуженето на пчелите се надпява с игривите припеви на копачите. Вижте как ябълковите дървета сияят с розовите си усмивки. Как цялата земя ликува. Не ви ли харесва?”
За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми в курса по рисуване.
Продължителността на урока по рисуване е 90 минути за деца на възраст между 6 и 12 години. Урокът ще се проведе в събота 24-ти септември от 10:00 до 11:30 часа. Необходимо е да сте пристигнали в центъра не по-рано от 09:55ч. преди започване на заниманието.
Задължително условие за провеждане на урока е сформирането на група от най-малко три деца, трима малки художници!
В заниманието не се допускат болни деца. Децата с изявени симптоми ще бъдат връщани, за да се предпази здравето на останалите и ще се таксува запазеното им място. Ако сте възпрепятствани да участвате и сте си запазили място, молим да ни уведомите своевременно, за да може освободеното място да се заеме от друго желаещо дете.

Цената за едно посещение е 17 лева. Цената за второ дете от семейство е 15 лева. При закупуване на карта от 4 посещения ползвате отстъпка от цената, като картата е на стойност 60лв. (15лв. на посещение) и е валидна за месец и половина или в рамките на шест поредни урока от курса по рисуване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 089 87 98 690, на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com, както и попълване на декларация, на място в центъра, за съгласие за снимки.

Курсът по рисуване е само за деца и присъствието на родители в центъра повреме на заниманията не е възможно. Разположението на центъра предразполага към приятна разходка за родителите, докато изчакват децата си. Може да планувате съботната сутрин - творчество за децата ви и прекрасен отдих за вас! В близост до центъра ни има библиотеки, кина, сладкарници, магазини, заведения и какво ли още не!! О, да, и Борисова градина.

Центърът ни се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост, където ще рисуваме на воля!
Носете си чехли, пантофки и други подобни чудеса!
Очакваме ви с нетърпение!

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 089 87 98 690

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 87 98 690
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За участие е необходимо предварително записване на телефон 089 87 98 690

Последна редакция: 22.09.2022 г.

реклама
реклама