Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

STUDIO 5

1800 ч 7-12 г безплатно
Сподели:

На 25 ноември / петък / от 18.00ч. в Studio 5 * music club ще се състои премиерата на албума "Вълшебници", който включва 14 детски песни , представени от популярното детско шлагерно студио ДА , познато сред най-малките предимно с хитовете като "Ало, ало Слънчице", "Роклята на мама ", "Зайче" с многомилионни гледания в YouTube . Първата БГ рок-докторка проф.Розмари Стателова ще анонсира тази все по-рядко създавана родна продукция за подрастващите-детската.

В албума "Вълшебници" са включени песни, в изпълнени предимно от децата от варненското Студио "Да" и със специалното участие на Орлин Павлов, дует "Мания", Теодора Ганчева и актьора Боян Стоянов.Със свои композиции в албума участват: Доно Цветков, Виктор Стоянов, Васил Делиев, Красимир Гюлмезов, Юри Стойков, както и автори на песени от: Армения, Италия, Сърбия, Унгария.

"Студио"ДА", което тази година навършва 25-години от създаването си очаква и гост-солисти, записвали песни с деца от студиото.

Текст: Организаторите

Къде се намира:

пл. България 1, НДК, вх. А3

Виж на картата

Контакти:

Телефон за резервации 0887 934335 /след 10 часа/
Интернет страница http://clubstudio5.com/
Фейсбук страница Studio 5

Как да стигна:

Метро - станция НДК

Трамвай 1,7,6

С кола:

Синя и зелена зона за паркиране

Контакти:

clubstudio5.com/
https://www.facebook.com/yankulov/

 

Контакти:

Телефон за резервации 0887 934335 /след 10 часа/
Интернет страница http://clubstudio5.com/
Фейсбук страница Studio 5

Последна редакция: 12.11.2017 г.
Прочетена: 142 пъти

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ЗАНИМАЛНИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама