Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Умението за работа в екип е важно социално и личностно умение за всички ни. Обръщаме особено внимание върхуредица качества като търпение и толерантност, уважение и взаимопомощ. Работата в екип ще помогне на децата да се учат едно от друго, да събират различни идеи и да се обогатяват взаимно.

В модула „Как да се науча да работя в екип?“ децата ще разберат цащо е важно да се работи в екип, ще се запознаят с качествата, които трябва да притежава един лидер и посредством дискусии и забавни игри ще се научат как да избират лидер, как да формират екип, как да разпределят задачи и как да представят крайния резултат от своята работа.

В цената на посещението са включени всички печатни и визуални материали, необходими за провеждане на занятието, както и всички материали, свързани с провеждането на игрите. Продължителността на един модул е 1 час и 30 минути и се провежда с двама лектори.

Цена за посещение на един модул – 42лв.

Повече информация и записване на този линк

*****

Модулът е част от "Курс за развитие на личностни умения", насочен към деца във възрастовата граница между 9 и 12 години и третира проблеми, свързани с личностното им развитие като бърза загуба на интерес и концентрация, затруднения в общуването и създаването на нови приятелства, липса на увереност при публична изява. Чрез много игри и групови дискусии ще научим децата как да се грижат за себе си в реалността и във виртуалното пространство, как да работят в екип, как да да съставят план и да организират изпълнението му, как да презентират наученото. Във всеки модул акцентираме и върху моралните ценности като честност, състрадание, уважение и отговорност.

Организатор: https://www.skillscentre.eu/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Повече информация и записване на този линк

Къде се намира:

ул.“Княз Борис I“ 21

Как да стигна:

Mетро - метростанция НДК,
Тролей 1,2,5,9,8,7,
Автобус 72,
Трамвай 1,7,6,27

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

contact@skillscentre.eu

https://www.skillscentre.eu/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Повече информация и записване на този линк

Последна редакция: 02.11.2023 г.

реклама
реклама