Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Няма нищо по-хубаво от това да си спонтанен и естествен, особено, когато си дете. Но, когато имаш много задачи пред себе си – като например домашно по 5 предмета, по-добре е първо да си съставиш план. В модула „Как да се науча да планирам и да организирам?“ се обсъжда колко е важно да планираш задачите си и ще научим децата на няколко трика как правилно да организират времето си.

В цената на посещението са включени всички печатни и визуални материали, необходими за провеждане на занятието, както и всички материали, свързани с провеждането на игрите. Продължителността на един модул е 1 час и 30 минути и се провежда с двама лектори.

Цена за посещение на един модул – 42лв.

Повече информация и записване на този линк

*****

Модулът е част от "Курс за развитие на личностни умения", насочен към деца във възрастовата граница между 9 и 12 години и третира проблеми, свързани с личностното им развитие като бърза загуба на интерес и концентрация, затруднения в общуването и създаването на нови приятелства, липса на увереност при публична изява. Чрез много игри и групови дискусии ще научим децата как да се грижат за себе си в реалността и във виртуалното пространство, как да работят в екип, как да да съставят план и да организират изпълнението му, как да презентират наученото. Във всеки модул акцентираме и върху моралните ценности като честност, състрадание, уважение и отговорност.

Организатор: https://www.skillscentre.eu/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Повече информация и записване на този линк

Къде се намира:

ул.“Княз Борис I“ 21

Как да стигна:

Mетро - метростанция НДК,
Тролей 1,2,5,9,8,7,
Автобус 72,
Трамвай 1,7,6,27

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

contact@skillscentre.eu

https://www.skillscentre.eu/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Повече информация и записване на този линк

Последна редакция: 02.11.2023 г.

реклама
реклама