Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

15 Фев 2024 - четвъртък

online

1400 ч родители безплатно
online 1400 ч
родители     безплатно
Сподели:

Темата за ваксините е една от най-спорните. Съществуват множество митове, легенди и най-вече страхове, свързани с нея. Почти няма семейство, което да не е изпитвало тревоги и дилеми, когато поставя ваксините на своето дете. Освен притеснения, ваксините пораждат и много въпроси, свързани както с правилния начин на поставяне, така и със страничните ефекти и евентуалните реакции, съчетаването на ваксините и оптималния начин, по който това може да се случи. Не на последно място стоят и темите, свързани със съдържанието на ваксите и техният брой. В последните години и в България тази тенденция се засилва. Ето защо ще поговорим сериозно и отговорно, от различни здравни и психологически перспективи, но едновременно с това – практично и достъпно.
Специалисти:
Д-р Цветелина Великова, специалист по клинична имунология, която се занимава и с научни изследвания и публикации. Автор на книгата “Детският имунитет”
Д-р Христиана Бацелова, специалист по Епидемиология на инфекциозните болести, Имунопрофилактика, Ваксинопредотвратими заболявания, Превенция на вътреболнични инфекции.
Вход: свободен, отбележете се в събитието
Видеото ще бъде на живо във Фейсбук страницата на Benu и Фейсбук страницата на 1 наум - https://www.facebook.com/1naum

текст: Организаторите

Къде

online

Организатор:

1 наум

Организатор:

1 наум

Къде се намира:

online

Последна редакция: 01.02.2024 г.

реклама
реклама