Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

01 Юни 2024 - събота

Борисова градина

1000 ч всички безплатно
Борисова градина 1000 ч
всички     безплатно
Сподели:

ЛАЙЪНС КЛУБ СОФИЯ ДИАМАНТ
и
АСОЦИАЦИЯ НА РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА С ЕПИЛЕПСИЯ
имат удоволствието да Ви поканят на ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА,
под мотото: „ ВСИЧКИ ЗАЕДНО”

КОИ СМЕ НИЕ
Лайънс клуб "София Диамант" е член на Международната
Асоциация на Лайънс клубовете и на Асоциация на Лайънс клубовете Дистрикт 130 България.
Като част от Международното Лайънс движение, основната цел на българските клубове е да работят в полза на обществото и на нуждаещите се.
Мотото "Ние служим" е водещо както за международните така и за българските лайънисти. Основните програми са: превенция и борба с очните заболявания, глухотата, диабетът, наркоманията, развитието на културата, работата с младите хора и международният младежки обмен, международното сътрудничество и разбирателство, здравеопазването на мира и опазването на околната среда.

НАШАТА ИДЕЯ
По повод първи юни – Денят на детето, организираме ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА, празник на който да сме заедно в игрите, забавленията и в благотворителността под надслов "ВСИЧКИ ЗАЕДНО".

НАШАТА КАУЗА
Изграждане на Дневен център за лица с увреждания, град София.
Основната цел на центъра е да предоставя социални услуги в подкрепа на индивидуалното развитие, поддържане и придобиване на нови умения и самостоятелност на лица с различни по вид и степен на увреждане и на техните семейства. Услугата ще включва разнообразни консултативни, терапевтични и рехабилитационни дейности, насочени към създаване, поддържане и разширяване на социалните умения, както и обучение за водене на самостоятелен начин на живот, чрез целенасочени дейности за превенция на социалното изключване и настаняването в специализирана институция.

В Дневния център ще се предоставят в комплекс следните социалните услуги: Дневна грижа; Терапия и рехабилитация; Обучение за придобиване на умения и за придобиване на трудови умения; Консултиране и информиране; Застъпничество и посредничество. Различните услуги ще обслужват различен брой бенефициенти, това зависи от спецификата на предоставяната услуга. Дневна грижа ще ползват около 40 лица с увреждания, а останалите услуги от по-голям кръг от хора.

МЯСТО И ДАТА НА СЪБИТИЕТО
Събитието ще се състои в парк Борисова градина, лятна сцена на 1 юни 2024 г. (събота)
Начало: 10.00 часа. Край: 18.00 часа.

СЪБИТИЕТО ВКЛЮЧВА
- Развлекалелна програма на откритата сцена;
- Забавни игри и танци;
- Ателиета: рисуване на лице, оцветяване на гипсови фигурки, изработване на предмети от естествени материали, изработване на пясъчни картини, колело на късмета и др.;
- Томбола, изненади, награди и много други;

ПАРТНЬОРИ ПО ПРОЕКТА
Столична община, Народно читалище „Света София“

СОЦИАЛНИЯТ ЕФЕКТ:
Емоцията и позитивните послания, които тези общоградски събития носят, имат огромен положителен ефект върху промяната на мисленето, нагласите в обществото. С изградената популярност на подобни събития можем да достигнем емоционално до милионната Софийска общественост. Подкрепата от Ваша страна, ще Ви направи част от този проект и градивно ще допринесе за налагането на позитивния имидж и визията на кампанията. Партньорството в организация като тази, както и широкото медийно отразяване в национален ефир, ще допринесат за налагането на кампания, с цялостна и устойчиво изградена стратегия за социална отговорност.
ГОРЕЩО БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ!

За контакти:
Велизара Тодорова тел. 0877500810;
e-mail: velizara.todorova@gmail.com
Веска Събева тел. 0876951554;
e-mail: ardebg@gmail.com
Искра Тодорова тел. 0884900055;
e-mail: iskra.todorova@gmail.com

Банкова сметка:
IBAN: BG61PRCB92301052872701
BIC: PRCBBGSF ПроКредит Банк
1505 София, ул."Черковна"66Б,
е-mail: lk.diamond2008@gmail.com
WE SERVE!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Борисова градина

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Последна редакция: 14.05.2024 г.

юли - септ

Лятна ученическа занималня KoalaKids

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и не ...

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и незабравимо лято!

KoalaKids Academy

юли - септ

6-12г.

-

KoalaKids Academyюли - септ
6-12г.-

KoalaKids Academy

юли - септ 6-12г. -
KoalaKids Academyюли - септ
6-12г.-

Лятна ученическа занималня KoalaKids

Лятна ученическа занималня KoalaKids

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и незабравимо лято!

Спонсорирано
юли, авг

Летен курс „Готови за първи клас“

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, ...

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, както за бъдещето му представяне в училище, така за живота като цяло.Ние от KoalaKids Academy знаем това и по тази при ...

KoalaKids Academy

юли, авг

5-7г.

-

KoalaKids Academyюли, авг
5-7г.-

KoalaKids Academy

юли, авг 5-7г. -
KoalaKids Academyюли, авг
5-7г.-

Летен курс „Готови за първи клас“

Летен курс „Готови за първи клас“

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, както за бъдещето му представяне в училище, така за живота като цяло.Ние от KoalaKids Academy знаем това и по тази ...

Спонсорирано
реклама
реклама