Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Литературен клуб "Перото"

1800 ч - безплатно
в детайли
Сподели:

Каним родителите на среща ,на която ще може да поговорим повече за родителството, за отношенията ни с децата, за това как да ги слушаме и как да говорим с тях.
Ще ви разкажем за метода “Трениране на Успешни Родители”,(ТУР) основан от д-р Томас Гордън, световно признат пионер в решаването на конфликти при общуването на родителите с техните деца, номиниран три пъти с Нобелова награда за мир, известен с „модела на Гордън“ - първоначално използван за подобряване на отношенията между родители и деца, впоследствие развит и прилаган като общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения, прилаган успешно в цял свят.
Много често върху родителите се стоварва цялата вина за проблемите на младостта и за ядовете, които младите сякаш създават за обществото.
Кой помага на тези родители ? Къде могат родителите да научат в какво бъркат и как да се поправят ?
Винят родителите, а никой не ги подготвя. Всяка година хиляди нови майки и бащи се залавят с дейност, която се смята за най –трудната по света: имат дете –едно малко и напълно безпомощно човече и поемат пълната отговорност за физическото и умственото му здраве с цел да го отгледат така, че то да се превърне в продуктивен, отзивчив и полезен член на обществото. Може ли някой да посочи по-трудна и натоварваща дейност? И от друга страна, колко от тези родители са предварително подготвени за целта?
Програмата Трениране на Успешни Родители (ТУР) се преподава в над 50 страни по света а от 2012 г и в България .
ТУР предлага изчерпателна философия за това, какво е нужно за установяването и поддържането на успешно цялостно взаимоотношение с едно дете. Родителите се научават не само на методи и практически умения, но и на това Кога и Защо да ги прилагат и с каква цел.
След представянето на метода ще имате възможност да се запознаете и закупите едноименната книга на д-р Томас Гордън от издателство“ Колибри „ ,да се срещнете със сертифицираните ТУР обучители от София и да получите повече информация за предстоящи курсове.
Презентацията се осъществява с любезното съдействое на издателство „Колибри“ и ще е от полза за всички настоящи и бъдещи родители, както и за всеки, който се вълнува от отношенията родител–дете .


Автор : Какво означава да си успешен родител . Методът ТУР на д-р Томас Гордън

Организатор:

Трениране на успешни родители , Parent Effectiveness Training in Bulgaria

Организатор:

Трениране на успешни родители , Parent Effectiveness Training in Bulgaria

Събитието, което ще продължи час и половина , е с вход свободен!
Очакваме Ви на 25 Април от 18 ч. В Литературен клуб Перото
Национален дворец на културата ,бул.България 1 ,София

Къде се намира:

Пл. България 1

Как да стигнем:

Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6, Метростанция НДК

С кола:

Зелена зона

Контакти:

тел: 02 916 6411

http://ndk.bg/

https://www.facebook.com/clubPeroto/

Събитието, което ще продължи час и половина , е с вход свободен!
Очакваме Ви на 25 Април от 18 ч. В Литературен клуб Перото
Национален дворец на културата ,бул.България 1 ,София

Последна редакция: 15.11.2017 г.
Прочетена: 288 пъти

реклама
реклама