Абонирай се
информация според възрастта

реклама
реклама
 
Сподели:

Детска градина “Момо” търси малки приятели на възраст между 2 и 4 г за новата учебна година. Градината обитава уютна къща в центъра на София в близост до бул. „Мария Луиза“ и разполага със собствен вътрешен двор. Преподавателите са млади и вдъхновени педагози, които с любов и внимание посрещат грижите на малките си приятели. Групите са малки (до 10 деца), което позволява индивидуална грижа и следване на личния темп на адаптация на всяко хлапе.

Акценти в учебната програма на градината:

~ Фокус върху детската литература и ранна среща с книгата. Годишната програма съдържа над 40 детски произведения от съвременни автори и детски класици, които се поднасят на децата чрез тематично седмично разпределение, а четенето и разказването са интегрирани в дневния режим на детето.

~ Ранно чуждоезиково обучение. В Детска градина „Момо“ малчуганите имат възможност по избор да започнат с ранно чуждоезиково обучение на английски и/или френски език. Заниманията включват игри, песни и много интерактивни дейности. Часовете протичат изцяло на чужд език като целта е децата да бъдат потопени в разнообразни езикови ситуации и да изучават езика по естествен за тях начин.  

~ Развиване на музикалните заложби на детето. Децата в градина „Момо“ работят с музикален педагог от най-ранна възраст. Изследват звученето на различни инструменти, разучават нови музикални произведения, запознават се с музикални форми и стилове, а по-големите деца започват занимания и със солфеж. Музиката се превръща в част от тяхното ежедневие и помага на децата да развиват по забавен начин своята ритмичност, емоционалност, отношение и любов към музиката.

~ Разнообразни методи за учене чрез преживяване. В обучението на децата се използват разнообразни подходи, забавни дейности и проекти, „експерименти“ и наблюдения на заобикалящия свят, игри на въображението, провокиращи детското любопитство и желание за учене. Така дните се превръщат във вълнуващи приключения.

В групата се работи за насърчаване на въображението и творческото мислене чрез артистични драматизации, които малчуганите наблюдават, а с времето – започват да участват и сами. Децата се приучават на взаимопомощ и грижа, уважение към другия и умение да уважават своите чувства и тези на своите приятели.

Контакти:
W: www.gradinamomo.com
Е: mail@gradinamomo.com
T: +359 892 232396 

реклама