Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Park Boby and Kelly

1100 ч 3-7 г безплатно
7-12 г
Сподели:

19 Август -  международният ден на бездомните животни, забавлявайки се ще научите повече за уникалния свят на животните.

За първи път в България, международната организация за защита на животните “Четри лапи” и Боби&Кели ще проведат изпълнен с емеоции интерактивен  урок  за деца и родители: ‘'Как да се отнасят с четириногите си приятели’’.

На сцената на Боби&Кели ще говорим за домашните и бездомните животни, а специално внимание ще обърнем на големите котки -интересни и непознати истории от живота на лъвовете, тигрите и на останалите представители от lionsrock.

 Урокът е част от съвместната ни кампания “Близо до животните”, с която целим да намалим насилието и засилим отговорността на хората над животните. 

Боби&Кели и „Четири лапи“ ви запознаят със специалния гост на събитието Смайли, който е роден в глутница от бездомни кучета  и обучен от “Четири лапи“. Смайли е куче, което не се страхува от децата и ще ги научи как и те да не се страхуват от кучетата.

Децата също ще вземат участие в програмата чрез специалните игри, които Боби&Кели и „Четири лапи“ са подготвили по темата.

Ще бъде ОБРАЗОВАТЕЛНО, ще бъде ЗАБАВНО, ще бъде  ИСТИНСКО!!! Ще има и ПОДАРЪЦИ!!!

Партньори: La Rocca - италиански ресторант и пицария , Worldofsana-Bulgaria


текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Филип Аврамов 17

Виж на картата

Как да стигна:

Автобус 113,213,314

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

02 974 4839

Интернет страница
Фейсбук страница

Последна редакция: 16.11.2017 г.
Прочетена: 385 пъти

реклама
реклама